Rollertcoaster met eigen bedrijf

Met een eigen zaak is er altijd veel te doen. Ik heb een technisch adviesbureau en zit nu al 3 jaar in de kanker die me achtervolgt. Afgelopen vrijdag was de klap helemaal niet meer te overzien. Ging voor een tia-onderzoek en kwam uit op de verkeerde afdeling. Enkele hersentumoren.

Je leven stort compleet in en ik met mijn levenswil moet nu stoppen. Dat kan toch niet waar zijn. 

De ziekte versneld nog meer mijn levenshaast. Terwijl ik aan het afbouwen was en de zaak wou verkopen. moet nu alles in sneltreinvaart.

En dan dat je niet meer mag houden van je vrouw en net volwassen kinderen.

Hoe kom je door dit soort periodes heen terwijl je weet dat je elk moment van de dag kan getroffen worden door een uitval! Vresselijk, genageld aan de grond, niet meer kunnen denken. 

Als iemand hierin raad en daad weet of tips heeft graag. Ik stort me nu even op dit forum, omdat we compleet de weg kwijt zijn.

6 reacties

Ik weet het ook niet zo goed, is een second opinion nog een idee? In het AvL in Amsterdam, of in het Erasmus, ik roep maar wat grote, goede namen. Het Elisabeth- Twee Steden ziekenhuis in Tilburg is gespecialiseerd in hersentoestanden, heb ik me laten vertellen, met de Gamma Knife.

Je mag wel degelijk nog heel veel houden van je vrouw en jongvolwassen kinderen! Houd moed en hoop! 

Laatst bewerkt: 02/02/2020 - 23:43

Hallo Frie,

Super bedankt voor het meedenken.Heb in Tilburg groen licht gekregen voor een complete behandeling met de Gamma-Knife op aanstaande vrijdag. Haast is geboden omdat je en lopende tijdbom bent. Geweldig gewoon wel weer een toekomst. maar wel weer kwaliteit van leven. Ga nu mijn kindje verkopen en kies voor familie , vrienden en nu rust. Geen overvloed meer aan prikkels en het universum heeft nog andere plannen met me. Verlies nooit mijn dromen. hoe dan ook!

 

 

 

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 21:06

Jee! Rustig afbouwen zit er dus niet meer in, prioriteiten lijst maken ? Samen met je dierbaren?  En, houden van is voor altijd,  dat stopt niet, nooit!

Laatst bewerkt: 03/02/2020 - 00:18

Een immens heftige situatie. Nee, raad en daad en tips heb ik helaas niet, behalve: blijf schrijven hier en als je er de fut voor hebt misschien ook lezen. Je zult steun en begrip ervaren van mensen die weten wat je doormaakt. Mij helpt het echt.

Enorm veel sterkte en liefde gewenst,

Hanneke

Laatst bewerkt: 03/02/2020 - 10:29

Wat zei de arts? En hoe kwam je met welke klachten in het ziekenhuis terecht? Neem even tijd het rustig op een rijtje te zetten. Dan kom je weer in het hier en nu. Stap voor stap maar even .

Laatst bewerkt: 03/02/2020 - 16:11