APK keuring 2

Natuurlijk was ik toch weer zenuwachtig voor dit beladen moment op 15 november. Ik heb het geprobeerd om HET uit mijn gedachten te zetten afgelopen week. Zelfs 's ochtends nog naar de yoga gegaan waar we gewerkt hebben aan gevoel en intuitie. Fijn, om even aan niets anders te hoeven denken en mijn "luie" borstspieren weer aan het werk te kunnen zetten. Na de les nog een theetje gedronken met de anderen en een stukje naar Eckhart Tolle gekeken op de laptop. Interessant om naar te kijken. Eckhart nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Je over te geven aan het NU. Het leven is een aaneenschakeling van momenten in het NU. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.

In ieder geval geval gaf het mij rust en ging ik redelijk rustig naar Bilthoven. Maar het in het "nu" blijven is toch wel een dingetje. Mijn hoofd bedenkt allerlei scenario's en denkt zelfs een logica te hebben gevonden in mijn tijdlijn. Om de twee jaar zal er wel iets zijn, in 2015 en in 2017 ging het mis. nu is het 2019............

Gelukkig ging deze keer alles anders dan vorig jaar en het jaar daarvoor. Er werden maar 2 foto's gemaakt en ik mocht me meteen aankleden en tussendoor was er zelfs even ruimte om met de chirurg te praten en hoefde ik niet te wachten tot 15:00 uur. Mammografie was dus 14:00 uur precies, 14:15 zat ik bij de chirurg en 14:30 uur in de auto.

Je kunt het al raden, alles was GOED. Niets raars te zien. Ook mijn spookborst voelde goed. Dus heel erg blij en ook ontgoocheld zat ik weer in de auto. Huh? .......mijn redenatie klopte niet meer. Weg met die spookbeelden! Het kan gewoon ook goed zijn.

Dat zachte stemmetje op de achtergrond, "het kan ook op een ander plekje in je lichaam tot uiting komen", leg ik snel het zwijgen toe. "Ik zit nu in de auto, ik ben er nog, mijn linkerborst is schoon, rechterkant voelt oke!"

Zo en nu weer verder met de dagelijkse gang van zaken.

 

 

1 reactie

Wat fijn en ook al snel de uitslag. Lang hoefde je niet in spanning te zitten. 

Gefeliciteerd en nu weer verder.🥳

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 16/11/2019 - 15:09