.......

25-4

 

tja wat moet ik schrijven.......denk dat mijn hoofd op dit moment te vol zit om maar iets te verwoorden van wat ik voel .....

denk dat er komende weken wel t een en ander los gaat komen .....wat ik dan zeker met jullie wil delen.....dit omdat ik /wij zo een grote steun en  medeleven hebben ervaren , waar ik/wij iedereen heel dankbaar voor zijn, is heel waardevol🍀

dus voor nu hou ik het bij het delen van de kaart ...

22 reacties

Gecondoleerd met het overlijden van Ron.

Heel veel sterkte voor jou, de kinderen en allen die hem lief hadden.

O wat heftig, wat is dat snel gegaan.😪 

 

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:09

Lieve Astrid, 

Ik wil je véél kracht en sterkte toewensen de komende dagen. Ron heeft gelukkig géén pijn meer. Samen hebben jullie deze ontzettend moeilijke en zware periode doorgemaakt. Jij hebt hem zoveel liefde gegeven. Het wordt een héél gemis maar weet dat hij altijd bij je zal zijn. 

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:25

Lieve Astrid

Neem de tijd die je nodig hebt. Heel veel sterkte en weet dat er aan je gedacht wordt 💕

Liefs Nonnie ❤️

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:26

Gecondoleerd lieve Astrid met het overlijden van jouw grote liefde Ron. Veel sterkte voor jou, kinderen en verdere familie.

Veel liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:29

Gecondoleerd met het overlijden van Ron. Neem de tijd om te rouwen. Ik wens je veel sterkte en veel lieve mensen om je heen.

Lieve groeten van Lia.

 

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:44

Lieve Astrid,

Gecondoleerd met het overlijden van Ron. Wat een heftige tijd hebben jullie achter de rug. Heel veel sterkte. En neem je tijd. 

Liefs, Karin 😘

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:53

Lieve Astrid,

Gecondoleerd met het overlijden van Ron. Ik wens je heel veel sterkte. Dikke knuf. 

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 21:53

Lieve Astrid, heel veel sterkte met het verlies van jouw maatje, jouw lieve Ron!
Kinderen, familie, vrienden eveneens veel sterkte. 
Woorden schieten te kort.... zo snel, zo heel veel te vroeg!

Liefs xxxxxx Hebe

Mijn leven is gehuld in duisternis
nu de dood met jou verdwenen is
zo leeg is mijn bestaan
hoe dat moet verdergaan
weet ik nu echt nog niet
misschien dat tijd uitkomst biedt

In lange eenzame nachten
gaan vaak mijn gedachten
op een korte spannende reis
naar het veronderstelde paradijs
zoeken daar naar jou
voor een omhelzing gauw

Dat ik je weer verlaat
is pas bij dageraad
bedroefd om het licht
want dat doet de deur van mijn dromen dicht
jouw beeld was zo vertrouwd
nu wordt het weer koud

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 22:01

Gecondoleerd lieve Astrid. Jij en Ron hebben het afgelopen jaar laten zien hoe ongelofelijk flexibel jullie zijn. Tegenslag was jullie middle name geworden. Wel ben ik blij dat het jullie gegeven is om afscheid te nemen.

sterkte ❤️ (understatement) en ik lees je graag nog in de toekomst.

liefs,

Barbara

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 22:10

Wat ontzettend erg. Gecondoleerd Astrid met het overlijden van jouw lief. Fijn dat hij nog gewoon thuis is. Heel veel sterkte Astrid, kinderen en familie met het regelen van de uitvaart maar vooral ook voor de tijd die daarna gaat komen. 

Warme groet Dasje

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 22:17

Steeds hopend dat dit bericht nog heel ver weg zou zijn en dat jij en Ron nog mooie jaren mochten beleven.

Het is een k.. ziekte die je steeds weer wat hoop geeft en dan genadeloos toeslaat.

Lieve Astrid, ik wens jou en familie heel veel sterkte .

Liefs, Giacomina 

Laatst bewerkt: 25/04/2021 - 22:46

Lieve Astrid,

Wat een mooie rouwkaart, zo persoonlijk! Ik wens je heel veel kracht toe voor de komende tijd.

Liefs

Laatst bewerkt: 26/04/2021 - 07:32

Lieve Astrid, kinderen en andere dierbaren van Ron,

Wat oneerlijk!!!

Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en een mooi afscheid❤.

Neem je tijd Astrid😘

Heel veel liefs,

Olijvje

Laatst bewerkt: 26/04/2021 - 09:00

Lieve Astrid,

Gecondoleerd met het overlijden van Ron. Ik hoop de komende tijd nog vaak hier van je te horen. Want ook in de weg verder willen we je hier graag tot steun zijn.

Liefs Bianca

Laatst bewerkt: 26/04/2021 - 09:13

Lieve Astrid. Wat is het verschrikkelijk oneerlijk. En dat weten we hier allemaal, dat het leven niks met eerlijkheid te maken heeft, maar toch. Zo jong. En jullie nieuw-gevonden liefde voor elkaar, na minder gelukkige liefdes. Pijn in mijn hart er van.

Je hebt ons mee genomen in de worsteling, we hebben mee mogen leven met al die pijn, onzekerheid, onrust, hoop en angst, liefde en vriendschap. Ach, wat hadden we jullie iets anders gegund dan dit. Revalideren zou Ron. Ik kan amper bevatten dat dit zo gegaan is, wat moet jij dan wel niet.

Ook ik hoop dat je hier ventileert en deelt, dat je ons ook kunt laten meeleven met jou, nu Ron er niet meer is. Als je wilt. Nou ja, dat we misschien wat tot steun kunnen zijn. 

Ik wens je heel veel kracht en sterkte, en steun en liefde om je heen. Weet dat we het hier ook hebben voor jou XXX

Laatst bewerkt: 26/04/2021 - 17:20

Heel veel sterkte kon ik niet meer horen na het overlijden van mijn man. Laat het verdriet binnenkomen, laat het toe. Je hoeft niet sterk te zijn. Een hele dikke knuffel  zou ik je willen geven. 

Laatst bewerkt: 26/04/2021 - 20:31

Ik heb getwijfeld of ik zou reageren op jouw afkeer van 'heel veel sterkte', ik wil niet belerend overkomen. Maar 'sterkte', al lijkt het veel te weinigzeggend, is wel wat ik Astrid wens. En wat ik zelf, ongeneeslijk ziek, ook wel kan waarderen van mensen. Want het is oprecht en welgemeend. Wat moet iemand dan precies zeggen? Sterkte, het lijkt niks maar zegt alles

Laatst bewerkt: 27/04/2021 - 18:33

Lieve Astrid,

wat een mooie kaart. Mijn gedachten zijn sinds je bericht dat Ron zijn laatste reis ging maken constant bij jullie. Er gaan allerlei woorden door mijn hoofd, maar wat is het juiste? ...... Ik denk aan je en stuur je hierbij liefs om de pijn te verdragen. Weet zeker dat Dex nu voor jou het beste is om bij je tegen hebben. 
Lieve groet, Hélène 😘

Laatst bewerkt: 03/05/2021 - 09:22