Over mij

Middels bevolkingsonderzoek is er iets gevonden in de ontlasting, gevolg een endoscopie.5 poliepen verwijderd waarvan laatste niet weggehaald wordt want dat is kanker, zo gaat het gesprekje na  het wakker worden. Zo hey, dat hakt erin. De molen gaat draaien en vrijdag een ct scan en een mri. Vrijdag  een week later is er een gesprek met de MDL arts. Ik krijg een tMiddelselefoontje  of ik maandag  kan....heel fijn want dat scheelt een week wachten.

Uitslag is erg gunstig...niets te zien op de longen of in de lever en de tumor ligt zo mooi in de endeldarm die is middels een tem makkelijk te verwijderen. Dit kan alleen in UMC utrecht. En dan is het ook klaar volgens de arts in het Gelre.

Operatie gaat goed  en vrijdag de 13e een na controle. Dit wordt een week vervroegd en dan krijg ik  het slechte nieuws. Er zijn nog cellen aangetroffen zgn. Tumor budding wie op den duur weer kanker wordt. Wanneer is niet voorspelbaar..ik krijg 3 keuzes..

1.Elk half jaar controle.2.Meedoen met Tesar studie waardoor je middels loting 50 %Kans hebt op een operatie of bestraling.3.Operatie

Half jaar controle valt al snel af, als er dan weer kanker wordt gevonden is er alleen nog maar behandelen en niet meer genezen.Ik ga voor de Tesar studie en fingers crossed dat ik voor de bestraling wordt ingeloot.