Wonderen bestaan!!! Tumormarker van 550 naar 465!

Lieve lotgenoten!

Ik ben weer het levende bewijs, dat "wonderen" bestaan! Mijn lijf blijft mijzelf en de medici verbazen! Ik ben misschien een medisch wonder, maar laat dit voor lotgenoten hoopgevend zijn! Geen lijf is hetzelfde....

Ondanks dat ik nooit meer kan genezen en nog steeds met uitzaaiingen in mijn buik rondloop, ben ik toch blij met dit verrassende nieuws! Mijn oncoloog heeft vanwege de gedaalde tumormarker en de bijpassende beelden van de Petscan, de chemo, waarvoor ik gisteren werd opgenomen, gecanceld! En ik ben daar erg blij mee! Ik heb nu weer extra tijd gekregen! Voor het hele verhaal, kun je mijn blog lezen!

Veel kracht en sterkte voor alle lotgenoten! Houd hoop!

Lieve groetjes,

Marianne


2 reacties

Beste Marianne ik heb een vraag. Heb jij alle suikers in de ban gedaan? Of alleen de producten met toegevoegde suikers?  Bedankt voor je reactie

Laatst bewerkt: 03/12/2020 - 20:30
17 december 2020 om 16.11

Sorry, dat ik nu pas jouw vraag zie....!!

Ik heb in principe alle toegevoegde suikers in de ban gedaan! In fruit of dadels zit ook suiker, maar dat eet ik gewoon. Ik maak ook bananen"brood"/cake, wat lekker zoet is door de bananen en dadels die ik erin verwerk.  Ik neem ook geregeld bij de koffie 2 blokjes pure chocolade 85%. Ik vind Lindt het lekkerst, maar dat is uiteraard persoonlijk. Ik drink geen alcohol.

Mocht je het ook gaan proberen, succes ermee! Het went snel hoor! Ik was een enorme zoetekauw en zal dat ook altijd blijven. Als ik eens wil zondigen, dan neem ik alleen iets wat voor mij het zondigen waard is! Bijvoorbeeld een gebakje van een goede pattiserie. Voor een ander is dat bijvoorbeeld een glas wijn. 

Lieve groetjes,

Marianne

Laatst bewerkt: 17/12/2020 - 16:11