Ik zit nog in mijn ellendige eerste week ná kuur 3! Marker nog niet gezakt: 1253!

Lieve lezers,

Wat een ellende die eerste dagen na de chemokuur... Woensdag 6 mei jl. heb ik de 3e kuur gehad. Ik ben misselijk en voel me heel erg belabberd. Helaas is mijn tumormarker CA125 niet gezakt, maar na 2 kuren gestegen van 1080 naar 1253....! We hadden liever anders gezien, maar hopen, dat het misschien iets meer tijd nodig heeft. Eind van de maand krijg ik weer een Pet/CTscan, dus die gaan we afwachten en houden uiteraard de moed erin!

Voor mijn hele verhaal, lees verder via mijn blog "marianneke2012" via blogspot.com.

Veel sterkte en beterschap voor alle lotgenoten!

Lieve groetjes,

Marianne

 

4 reacties

Heftig, ziek zijn van de kuur en dan ook nog geen merkbaar resultaat. Ik hoop voor je dat je een langere aanloop nodig hebt en de scan wel een positieve uitslag laat zien.

Zal voor je duimen.

Sterkte en liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 12/05/2020 - 07:12

Lieve Alise,

Bedankt voor je reactie en het duimen!! Laten we hopen dat het helpt!

Liefs, 

Laatst bewerkt: 12/05/2020 - 08:57

Hoi Marianne. Niet leuk, dat is mijn eerste reactie op jouw berichtje, en misselijk van de kuur en dan lijkt het nog niet te helpen ook. Brrr, denk ik dan, maar je moet het ermee doen.

Genieten van het mooie weer. Ook wat minder momenteel, maar het is mei en af en toe schijnt de zon. Dat is een lichtpuntje

Ik hoop met jou mee dat de tumormarker ook gaat dalen en dat de scan resultaat geeft!

Maartje

Laatst bewerkt: 12/05/2020 - 11:33

Hoi Maartje,

Ik ben alweer een paar dagen verder en voel me gelukkig alweer een stuk beter! Ik eet weer goed en heb gisteren en vandaag weer een lekkere wandeling gemaakt! Vandaag ook weer lekker met een zonnetje in de tuin kunnen zitten.... Dus je ziet, er komt gelukkig ook een einde aan zo'n eerste ellendige misselijke week...!

Bedankt voor je medeleven... Ik houd je op de hoogte.

Lieve groetjes,

Marianne

Laatst bewerkt: 15/05/2020 - 21:15