BREAK

Al een tijdje loop ik te denken dat ik het gewoon maar eens moet doen
Op de pauzeknop drukken voor een maand of twee om los te komen van alles…
Van de virtuele wereld vooral want bloggen, Facebook, Twitter zijn leuk maar het leven zelf is leuker. De laatste tijd zat ik bovendien nog extra veel achter de computer in verband met atelier dj naailes op maat logo kleine naamsverandering van mijn eigen bedrijfje. Naaicafé DJ heet nu Atelier DJ, maar die twee woordjes veranderen vraagt heel veel denkwerk over je marketing. Maar de uitvoering nog meer. Een website maken en de oude wijzigen en alle bijbehorende social media aanpassen. Ik ben er een heel eind mee gekomen. Het is nog niet klaar en zeker niet perfect maar neem maar eens een kijkje bij Atelier DJ. Als jullie erop klikken dan wordt ook de ranking in Google weer een stukje hoger. Want dat zijn van die dingen waar je dan achter komt…. leuk een nieuwe naam maar Google vindt hem niet als je naailes intikt. Maar door tags en foto’s te hernoemen heb ik een flinke zoekmachine-optimalisatie – zoals dat zo mooi heet – gerealiseerd. Ooooh…. daar ga ik al weer….. Stoppen nu … in september ga ik weer aan de slag met lesgeven en alles.
Loskomen uit het medische circuit wil ik ook graag want ik ben nogal op pad geweest voor controles en hulp nu deze 4e operatie in februari toch uiteindelijk geen einde aan de klachten heeft gemaakt. Nog één controle binnenkort, maar dan eerst maar eens alles laten bezinken en niet meer zo op alles letten. Adem in…. adem uit… relax.
Loskomen van de sport - hardlopen – is niet echt nodig. Alleen het prestatiegerichte hoef ik maar te laten vallen. Gewoon zonder horloge op pad gaan en niet letten op je tempo en kilometers omdat je zin hebt om een eind te rennen. Niet toch maar even rennen omdat je in training bent voor een wedstrijd of event. Gewoon na de vakantie weer beginnen met fitness. Misschien nog wel eens wat yoga of een beetje navelstaren op een bankje of op mijn rug in het gras naar de wolken kijken. En lekker wandelen natuurlijk en de tijd nemen om te echt te kijken in plaats van foto’s maken als herinnering en om te delen. Alhoewel foto’s maken op zich ook wel erg ‘zen’ kan zijn voor mij.
We gaan binnenkort op vakantie naar Schotland en ik moet nog zo’n hoop ….. dat gevoel wil ik kwijt…. natuurlijk moet je wel een paar dingen doen maar ik maak me veel te druk over alles. Wat streef ik nou eigenlijk allemaal na en is dat nou allemaal zo vreselijk belangrijk? Op de site van Lsltn vond ik deze mooie kaart. Kaarten sturen we tegenwoordig niet meer vanaf onze vakantie maar ik stuur jullie graag deze vóór jullie vakantie. Met mijn hartelijke groeten de beste wensen. En ergens in augustus/september horen/lezen/zien jullie me wel weer verschijnen op dit blog, op Twitter en op Facebook….
Groetjes,
Dorothé

2 reacties

Een hele mooie vakantie in Schotland Dorothè, die omgeving is zo breath taking dat het je zeker zal helpen met loslaten.
Loslaten is moeilijk omdat het niet het Weten is maar het Doen.
Je bent heel goed bezig! lieve groetjes tiny.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14