Kraamvisite

Gisteren zijn we op kraamvisite geweest bij een nichtje van me. Dat was de tweede keer in korte tijd en op korte termijn kunnen we nog twee keer gaan, waarvan er eentje nog geboren moet worden over een paar maanden.

Speciaal om dat mee te maken. Jong gezond en gelukkig gezin ten opzicht van mijn eigen situatie. Ik merk wel dat ik verdriet heb omdat de kans dat ik meemaak dat ik zelf opa wordt nihil is. Mijn zonen zijn van dezelfde leeftijden als de ouders van deze vier kersverse baby's, maar hebben nog geen relaties, laat staan een gezamenlijke kinderwens.

Toch is het mooi om mee te maken en komt dat besef van vermoedelijk gemis pas als we even zitten en de jonge spruiten vasthouden. 

Ik hoop nog vaak als oud-oom een jonge spruit in de familie te mogen verwelkomen.

6 reacties

Hoi Paul,

Ik hoop echt heel erg voor jou, dat je het zo ontzettend lang gaat rekken. Ben benieuwd ben je nog bezig met hetgeen wat het AVL je adviseerde? Ik dacht dat je misschien nog in aanmerking gaat komen voor een trial of iets dergelijks.

Hoor graag van je.

Groet,

John

Laatst bewerkt: 05/09/2019 - 10:52

John, ik ben in het Erasmus geweest voor een Fase I studie. Ik kom hier nu nog niet voor in aanmerking omdat de medicijnen nog werken. Pas als de beschikbare medicatie is uitgewerkt kom ik voor deze studies in aanmerking. Voor mij resteert alleen de Lonsurf die ik nu heb en mogelijk nog een terugkeer naar Folfiri. Daarna is de plank leeg en volgt mogelijk een studie.

Fase II, III en IV studies wil ik zelf niet meer.

Groet, paul

Laatst bewerkt: 05/09/2019 - 11:03

Ik startte afgelopen week een digitale collectebus voor KWF en schreef daar dat ik over datum ben, maar nog graag oma zou willen worden. Maar nog niet binnenkort, mijn zonen hebben ook geen vaste relatie of kinderwens. Oudste doneerde wel, want hij werd geraakt door mijn woorden en denkt dat ik een lieve oma zou zijn. 

Ik moest daar om huilen natuurlijk (ik ben nog erger een watje dan ik al was, sinds ik kanker heb). We gaan er voor, Paul! XXX

Laatst bewerkt: 05/09/2019 - 23:20

Lieve Paul, wat een gemis. Je eigen kleinkind, je eigen bloed niet mogen koesteren..   XX, Tom. 

Laatst bewerkt: 09/09/2019 - 11:39