Studie object

Ja daar zaten we dan bij de arts en kregen te horen dat de 23e behandeling van immunotherapie met chemo niet meer het gewenste resultaat gaf en niet door ging ….. en nu? 
De arts begon over een nieuwe studie met immunotherapie in combinatie met bestralingen. De studie genaamd “RECLAIM” was nog een optie en OF dat mijn man daar aan mee wil werken want hij is een heel goede kandidaat daarvoor. Ook omdat immunotherapie met chemo zo een lange tijd positief resultaat heeft gegeven, mijn man moest daar maar eens over na gaan denken vertelde de arts. Daar hoefde mijn man niet over na te denken dus werd het traject in werking gezet met inachtneming van een week(verplichte bedenktijd) het aanloop traject houd een aantal onderzoeken in… een biopt… uitgebreid gesprek met radioloog met bijbehorende scan en het zetten van de lijnen op zijn torso…. Uitgebreid bloed onderzoek….. nog een informatie gesprek dus al met al best wel druk met ziekenhuis op en neer rijden (bijna kind aan huis). Biopt is inmiddels gedaan, radioloog met bijbehorende scan en body-lijnen ook gedaan.over 3 dagen staat nog een info gesprek op de planning en dan de volgende dag (14 sep.)beginnen met de immunotherapie. Na ongeveer 8dagen krijgt hij de bestralingen, dus tot die tijd moet ik de getekende lijnen bij houden met een gekregen ziekenhuis stift zodat de lijnen blijven staan. Erg fijn die lijnen onderlakens van bed is nu ook mooi rood gekleurd en gaat er niet uit in de was, dan maar niet het is voor een goed doel zeg ik maar. We gaan ook deze behandeling weer positief in, dus de aankomende tijd is dus weer heel spannend. 
lieve groet.

 

2 reacties

Nog nooit van die studie gehoord. Hoe gaat het intussen? Als ik het goed gelezen heb, starten de bestralingen dan in deze periode? Heel veel sterkte met alles!

Laatst bewerkt: 22/09/2021 - 10:26

Hai Frie,

 Het kan kloppen dat je er nog niets over heb gehoord is ook gloedje nieuw. Het voortraject is inmiddels achter de rug en de 1e immuno ook en inderdaad gaan de bestralingen vandaag woensdag (22-9) starten  vrijdag de 2e en dan maandag de 3e bestraling. Nu mijn man geen chemo meer heeft voelt hij zich toch beter, niet meer zo lamlendig gevoel…. gelukkig. Dus we gaan er weer voor💪.

groet, Marianne

Laatst bewerkt: 22/09/2021 - 04:45