Rouwkaart

Lieve volgers van deze blog.

Langs deze weg willen wij jullie laten weten dat Jolanda dinsdagmiddag om kwart voor 2  vredig is ingeslapen.

Zij heeft altijd heel veel kracht geput uit jullie lieve reacties en ze wilde heel graag dat haar rouwkaart geplaatst werd op haar blog als laatste daad hier op kanker .nl.

Namens ons allemaal willen we jullie danken voor jullie lieve woorden en steun voor haar en haar mannen. Verder wensen we ook jullie liefde en geluk.

Thea Boonstra

27 reacties

Beste Thea, dank voor je lieve woorden. We vertrouwen erop dat ook jullie veel liefde en geluk ten deel zal vallen! Je hebt een heel mooi mens van heel dichtbij mogen kennen, koesteren en liefhebben. Laat dat steun en troost bieden; in je hart zal ze altijd bij je zijn. 

De kracht die Jolanda heeft geput uit onze welgemeende woorden, heeft zij ons gegeven met haar liefdevolle woorden! Geluk, pijn en tranen gedeeld. Ze blijft dicht bij.....

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 17:27
10 juli 2019 om 17.51

Beste Thea, familie en vrienden van Jolanda, wat een prachtige kaart...voor een prachtige vrouw in wie ze was en hoe ze schreef. Ze heeft bij velen een diepe indruk achter gelaten. Ik wens jullie veel kracht en sterkte om dit grote verlies en gemis te kunnen dragen, laten de mooie herinneringen een troost zijn..warme groet

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 17:51

Bedankt voor de kaart! die zo bij Jolanda past. Wij zullen haar ontzettend missen, maar jullie natuurlijk nog veel meer. Wat een prachtig mens was ze. Gelukkig heeft ze nu rust. Heel, heel veel sterkte!

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 18:06

Mooi mens.... een rouwkaart precies zoals ik haar heb mogen kennen.

Lieve Frans , Yoeri, Mees en de familie gecondoleerd. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte de komende tijd.

Vergeten doe we je nooit, In gedachten en in ons hart ben je altijd bij ons.

Ik zal je missen mooi mens ben blij dat ik je heb ontmoet. 

Liefs Aliceā¤

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 18:09

Lieve familie van Jolanda.

Dankjewel voor het plaatsen van de rouwkaart. Jolanda was een groot voorbeeld voor ons allemaal. Haar kracht om haar ziekte te dragen, haar medeleven naar ons allemaal. Vraag maar niet hoe geliefd ze was. De onvoorstelbare hoeveelheid reacties zeggen alles. Ze zal door haar volgers nooit vergeten worden. Het was voor ons een voorrecht om Jolanda te hebben mogen kennen via dit medium.

Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

šŸŒ¹ Joke en Tom. 

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 18:17

Gecondoleerd met het overlijden van Jolanda. Heel veel sterkte nu en in de toekomst. Bedankt voor het delen. Nik49

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 18:41

Mijn afscheidswoorden voor Jolanda heb ik in haar vorige blog geplaatst in de hoop dat die haar nog zouden bereiken. Ik wil jou Thea, haar man, kinderen en verder iedereen voor wie zij zoveel betekend heeft, alle mogelijke kracht en sterkte toewensen om dit enorme verlies te kunnen dragen. Ik hoop dat alle liefdevolle herinneringen aan Jolanda jullie hierin tot steun en troost zullen zijn.

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 19:07

Beste Frans Boonstra. Uw vrouw Joanda was een zeer goede vrouw en ook een een hele zorgzame lieve vrouw. Ik heb haar natuurlijk nooit ontmoet.we hebben lange tijt schriftelijk met elkaar geschreven. In het begin was zij erg optimistschies.Dus zij ik altijd jij wind die strijd.Dus Frans en je zoons ben ik erg verdrietig. Veel sterkte de komende weken.  Goya of Wim.

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 19:13

Beste Frans en kinderen. Sids dat Jolanda is overleden is het leven weer een beetje op gang gekomen. Het valt niet mee om weer alles te doen zonder jouw  Jolanda.groetjes  Goya.

Laatst bewerkt: 19/10/2020 - 16:55

Beste Frans, Yoeri. Mees, Thea. En de rest van de familie en goede vrienden. Dank voor het delen van dit grote verdriet. Heel fijn dat Jolanda ook heel veel kracht en steun haalde uit het lotgenoten contact hier op Kanker.nl. Het voelt zo warm aan doordat er zoveel herkenbaarheid is. Het oprecht mee(blijven) leven. Het respect en de verbondenheid voor elkaar zonder elkaar gezien te hebben is heel bijzonder. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe om zonder deze mooie vrouw en moeder verder te moeten. Blijf de fijne herinneringen koesteren. Dat geeft troost. Liefs en warme groet DasješŸŒ¹šŸŒ¹šŸŒ¹šŸ’«

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 21:13

Troost, rust, tijd en kracht wens ik jullie toe, lieve familie van Jolanda.

Fijn dat ze hier steun heeft ervaren. Ze heeft ook heel veel steun en wijsheid aan ons gegeven. 

Hanneke 

 

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 19:38

Zo zorgzaam, haar laatste tekst. Vertrouw maar op haar web. En eer haar door niet te hard te vallen. Veel sterkte daarmee.

Laatst bewerkt: 10/07/2019 - 21:25

Beste Frans, Yoeri, Mees en andere naasten

Het is stil in mij. Heel veel kracht de komende tijd.

Rob 

Laatst bewerkt: 11/07/2019 - 07:04

Beste Thea, Frans, Yoeri, Mees en andere geliefden, 

Bedankt voor het delen van Jolandaā€™s rouwkaart. Heel veel sterkte en kracht gewenst om jullie grote verlies te verwerken en te kunnen dragen! Fijn om te horen dat Jolanda steun heeft ervaren van lotgenoten via dit forum. Andersom heb ik, net als veel anderen, genoten van haar blogs. Daarnaast hebben we ook persoonlijk(er) contact gehad via mail en Whatā€™s App. Ik heb jullie zus, vrouw en moeder leren kennen als een eerlijke, dappere, warme en levenslustige vrouw. Een echte leeuwin die gevochten heeft. Die anderen geĆÆnspireerd heeft. Een mooi, Jolanda waardig afscheid gewenst! 

Warme groet, Jessica

Laatst bewerkt: 11/07/2019 - 08:05

Lieve familie van Jolanda,

Jullie moeten afscheid nemen van een heel bijzonder iemand die voor veel mensen, ook hier op kanker.nl, veel betekent. Maar uiteraard betekent zij voor jullie het Ć”llermeest. Zonder Jolanda verder moeten gaan zal heel moeilijk zijn... ik wil jullie graag daarbij Ć”lle kracht en steun toewensen!! 

Hartelijke groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 11/07/2019 - 08:30

Lieve Jolanda

dochter van Hemel en Aarde

heel veel sterkte voor je mannen ,dat je liefde dit verdriet helpt te dragen.

Laatst bewerkt: 11/07/2019 - 09:26

Lieve familie van Jolanda, dank je wel voor het delen van de kaart. Ik wens jullie heel veel sterkte, maar bovenal veel liefs. En zoals jullie hier merken was ze onder ons heel erg geliefd xx Kim ā¤ļøšŸ˜˜

Laatst bewerkt: 11/07/2019 - 11:03

Lieve familie 

Ik wens jullie heel veel strerkte toe bij het verlies van een warme lieve vrouw en moeder.

Bedankt voor het delen van haar rouwkaart.

Lieve groet Fien 

Laatst bewerkt: 12/07/2019 - 11:56

Lieve Frans,Yoeri,en mees.Ook de rest  van de familie en dierbare vrienden.Jolanda was een hele krachtige sterke vrouw ik mis haar hier nu alāœšŸ»Jolanda...... nu is de tijd gekomen verlost uit het lijden.Rust zacht lieverd.Warme groet PetrašŸŒ¹

 

Laatst bewerkt: 12/07/2019 - 19:14

Lieve Jolanda rust zacht. 

Familie en vrienden, heel veel sterkte met dit grote verlies.

 

liefs Mieke 

Laatst bewerkt: 15/07/2019 - 09:37

Lieve Familie

Heel veel sterkte met het verlies van je vrouw en jullie moeder.

Prachtige kaart en ook zo krachtig precies zoals ze was .

heel veel sterkte

Laatst bewerkt: 15/07/2019 - 15:03

Wat een prachtmeid was ze! Veel sterkte aan jullie.

Ik heb tranen gelaten voor iemand die ik nooit ontmoet heb. Haar blog was indrukwekkend en heeft me veel steun gegeven op de momenten dat ik het echt wel nodig had. Het blijft een kloteziekte. Ik vond het verschrikkelijk dat ik niet een deel van mijn kracht naar mijn vrouw kon overhevelen, chemo verzwakt enorm.

Ik ben dankbaar dat ik via deze weg Jolanda leren kennen heb. Zij blijft altijd voortleven in mijn herinnering.

 

Laatst bewerkt: 21/07/2019 - 03:13

Dag allen, 

Ik wil jullie condoleren met dit zware, pijnlijke en grote verlies. 

Ik wens jullie veel sterkte, en vooral veel kracht in deze moeilijke tijd, maar ook zeker voor erna wanneer het gemis groot wordt..

Veel liefs,

Sabina 

Laatst bewerkt: 28/09/2019 - 18:34