Focus

Vorige week donderdag heb ik mij weer gemeld op het slagveld en pas nu kom ik weer langzaam in het land der overlevenden. De kuur zelf is zonder problemen verlopen maar man wat vergeet je snel wat de bijwerkingen zijn totdat je er weer middenin zit. Het is vreemd maar iedere kuur is anders en deze zette zich vast in mijn hoofd en buik.

Het is even wennen om mezelf weer te vermaken met Netflix en bankhangen maar desalniettemin sta ik nog steeds overeind en focus op de lichtpuntjes. Ik heb er nog maar 3 te gaan en dan gaan we zien wat het heeft opgeleverd. Een overijverige planner heeft er 8 voor mij geregeld maar daar bedank ik vriendelijk voor.

Volgende week neem ik maar eens de kwast ter hand ipv het zwaard en ga de keuken eens lekker een make over geven. Kan nog net voor de volgende kuur op donderdag.... een hele uitdaging om gestucte muren in een kleurtje te sausen met nette randjes maar mij maken ze de pis niet meer lauw.

Warme groet, Jolanda.

9 reacties

Kijk uit met schilderen anders word je pis blauw  of groen maar net met welke kleur je bezig bent. Ik hoop voor je dat het net als sauzen, het resultaat verbluffend is.

Sterkte

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 01:16

Whooow Jolanda, heftig een week van de kaart. Hopelijk leverd het inderdaad na 4 kuren op wat het moet doen.😘

Sterkte en een dikke knuffel.

Liefs Alice❤💪💪💪🍀🍀🍀

Succes met de keuken te sausen.

 

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 07:17

Welkom terug in het land der levenden. Wat een ellende die bijwerkingen, same here.

Ik hoop dat het je lukt met het schilderen, ander maar extra pauzeren tussendoor.

groetjes Camellia en sterke!!

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 09:15

Ik krijg meteen het 'oh-ja-zo-was-het'-gevoel als ik je blog lees. Een week voor Pampus, opkrabbelen, en net als je weer wat uit de voeten kunt, is het alweer tijd voor een nieuwe kuur. One down, three to go. 

Flinkerd dat je de keuken gaat sauzen en ook leuk natuurlijk en fijne afleiding. Succes met de keuken en sterkte met de volgende kuur! Ik hoop ook dat van beide het resultaat verbluffend zal zijn XXX

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 10:43

Kijk uit allemaal, Jolanda te verf en te zwaard...👍⚔. Goed van je, sterkte. XX 

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 10:54

Knap als jij kan gaan schilderen volgende week. Ik kreeg altijd vrijdags mijn kuur en werd zondags van mijn pomp gehaald. Maandags werd ik ziek, de eerste kuur, diarree en overgeven, 5 kilo afgevallen, ziekenhuis in, sondevoeding gekregen, donderdag ziekenhuis uit. En je zou denken week is voorbij moet beter gaan, maar bij mij ging het toen pas gebeuren, vrijdag weer diarree, zaterdagavond ehbo en moest blijven, donderdag naar huis en moest dan eigenlijk de volgende kuur, maar dat werd een week uitgesteld. Tweede kuur, allerlei misselijkheidspillen slikken, allergische reactie tijdens de kuur 2 spuiten gekregen en op het laatst toch nog maar de derde erbij. Hyper van de misselijkheidspillen, niet kunnen slapen, zondags er weer af,  niet kunnen eten, koud drinken ging niet, niks kunnen heel de week en op vrijdagavond weer naar de ehbo en weer moeten blijven, geen wittebloedlichaampjes meer, weekje ziekenhuis, diarree, een middel toegediend krijgen tegen de misselijkheid waar je knock out van gaat, midden in de nacht wakker worden in je eigen ontlasting. Donderdag weer naar huis. Kuur weer een week uitgesteld. Nog maar een kuur 70% dan maar, weer 3 spuiten tijdens de kuur, nog moeten blijven even omdat het niet goed gaat, toch naar huis mogen en een week later weer in het ziekenhuis belanden. Deze keer met veel pijn, van mond tot kont. Donderdags CT scan, want dit kon niet meer zo doorgaan. Ik zou deze chemo niet overleven zeiden ze. En gelukkig voor mij was de tumor kleiner geworden en kon ik geopereerd worden. Ik ben blij dat jij niet zo reageerd, maar goed ook. En ik vind het knap al jij je keuken kunt schilderen, ik moet nu nog steeds mijn energie verdelen. Ben maandag naar Amsterdam geweest, zelf gereden, kon best vond ik. Ging allemaal prima, maar was doodop en heb 2 dagen bij moeten komen, en dat maakt ook niet uit. Ik vind het knap respect! Doe je ding en succes met je keuken en je volgende kuur! Dikke kus

Laatst bewerkt: 12/01/2019 - 11:06

Jij bent als vele een heldin! Toch weer ondergaan terwijl je weet hoe verrot zwaar het is en toch lichtpuntjes kunnen blijven zien. ❤️. 

Lfs

Laatst bewerkt: 13/01/2019 - 15:21

Hey Jolanda, ik loop een beetje achter met lezen. Wow, wat een power vrouwke! En ja, ook wat een herkenning, want ook al is het voor mij al even geleden dat ik behandelingen had, ik voel / ervaar ze nog als de dag van gisteren. 

Blijf je in het leven vastbijten zoals je doet! Ik heb al het dubbele aantal jaren bereikt van wat ze me gezegd hebben! Wonderen bestaan! Je hoeft er 'alleen maar' in te geloven dat JIJ dat wonder bent! En volgens mij ben je aardig op weg.... ga zo door! Veel succes ermee en geniet van alle kleuren die je mooi vindt!

Liefs xx Hebe

Laatst bewerkt: 15/01/2019 - 16:33