Aangemeld voor het onderzoek

Onderzoek voorwaarden

Op onze besloten Facebook pagina huidlymfoom las ik een oproep voor deelname aan een onderzoek naar de oorzaken van Mycosis Fungoides en de werkzaamheid van Ledaga gel. Ik voldoe aan de voorwaarden en heb me vandaag aangemeld als deelnemer. Binnenkort zal ik voor een intake keuring naar Leiden gaan.

In dit blog zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen als deelnemer. Ik heb zoiets nooit eerder gedaan en ben zelf ook wel benieuwd hoe zoiets gaat. 

4 reacties

Beste Paul,

Hopelijk heb je er baat bij. Daarnaast sowieso goed om een bijdrage te leveren  aan wetenschappelijk onderzoek.

Sterkte,

Hanneke

Laatst bewerkt: 01/11/2021 - 11:39

Dank je! Na veertig jaar lig ik niet bepaald meer wakker van een enkel plekje maar ik ben inderdaad wel benieuwd of dit beter werkt dan bijvoorbeeld Dermovate dat ik in het verleden wel eens heb gebruikt. 

Hoofdreden om mee te doen is mijn wens om alles te doen dat kan bijdragen aan een beter begrip van mijn zeldzame aandoening en het vinden van mogelijkheden die hopelijk ooit te kunnen helpen genezen.

Laatst bewerkt: 01/11/2021 - 11:52

Hoi Paul

Ik ga starten met het gebruik van Ledaga. Vorige week is dit besloten door een team van huidartsen in het LUMC. Toevallig heb ik de zalf vandaag binnen gekregen (geleverd door een speciale koerier)  Vanaf maandag ga ik de zalf eerst op mijn rug smeren om te kijken hoe deze zalf gaat werken. 

Hopelijk kunnen we elkaar op de hoogte houden over het verloop en het gebruik van de Ledaga.

Succes met het experiment

 

grtz Harrie

Laatst bewerkt: 05/11/2021 - 17:10

Bedankt voor je reactie op mijn blog Harrie! Doe je zelf ook mee aan het onderzoek of krijg je toevallig juist nu Ledaga als behandeling? Ik had er nog nooit van gehoord en ben erg benieuwd.

Laatst bewerkt: 06/11/2021 - 08:46