Iets met tandvlees en erop lopen...

Vrijdag 28/6 ben ik maar even naar de huisarts gegaan.. ik heb erg veel moeite met alles wat er gaande is, ik slaap slecht, weinig eetlust, veel hoofdpijn en kan niet normaal meer functioneren..  

Ik ben naar huis gegaan met een potje slaappillen. De huisarts adviseerde mij om met iemand te praten.. mijn eerste reactie was natuurlijk gelijk: nee dat is niet nodig.. maar nu ik erover nadenk, is het misschien wel een goed plan.

ze zegt dat als ik zo doorga, ik snel last ga hebben van een burn out.. hier zit ik natuurlijk niet op te wachten en daarom neem ik maandag contact op met de bedrijfsarts.. even kijken wat die ervan zeggen

mama vind ik wat achteruit gaan.. ze slaapt meer, morfine gaat steeds meer omhoog en vind haar erg suf en afwezig.. dit beangstigd mij wel enorm..

opa krijgt dinsdag een scan van zijn long want ze vermoeden dat het daar ook zit.. 

mijn schoonmoeder hoort dinsdag hoeveel chemo’s ze krijgt en wanneer ze beginnen. Ze hadden het ook over een operatie gehad maar dat zou een heel grote kans geven dat ze half verland zou raken. Wel gaven ze aan dat ze de hersentumor niet meer weg gaan krijgen, dus nu maar hopen dat het aanslaat en ze het wel onder controle kunnen krijgen 🍀

2 reacties

Ik denk dat je huisarts gelijk heeft. Wat jij meemaakt is zo extreem, zo veel tegelijk! Je hoeft dit echt niet zonder hulp aan te kunnen.

Als jij een burn out zou krijgen wordt het nog heel veel moeilijker.

Erg veel sterkte gewenst en ik hoop dat je snel een prettige persoon kunt vinden die jou kan ondersteunen.

Liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 29/06/2019 - 21:37

Wat Hanneke zegt klopt helemaal  het is erg veel wat je voor je kiezen krijgt. Goed om daar met iemand over te praten. Kijk of je iemand kan vinden met wie het goed klikt. Ik loop zelf bij een gestalttherapeut en heb daar erg veel steun aan. Zorg goed voor je zelf!

Lieve groet,  Karin 

Laatst bewerkt: 29/06/2019 - 23:26