Ambulancewens

07/06: de dag dat mijn moeder haar wens uitkwam, naar de zeehondjes toe in stellendam.

’smorgens kreeg ik een berichtje van mijn vader dat haar neussonde verstopt zat, contact met het ziekenhuis gehad en ze hadden om 15:10 plek om hem te verwisselen aangezien er al van alles geprobeerd was. Dit hield in dat we gewoon eerst nog naar de zeehondjes konden

Via de huisarts ambulance geregeld omdat het niet meer te doen is om mijn moeder in de auto te laten zitten, die zooi rond 14:00 er zijn, mooi!

ze zou om 10:00 opgehaald worden voor haar wens dus wij waren er allemaal rond half 10, man, kinderen met aanhang, haar moeder, haar broer en klein kinderen.. volle bak dus. Ze begon zich al af te vragen waarom iedereen er was. Dus hebben we haar verteld dat we een verrassing hadden.. toen we vertelden dat ze naar de zeehondjes ging, verscheen er een lach die we lang niet gezien meer hadden.. wat was dat fijn zeg.

ze heeft enorm genoten bij de zeehondjes, ze vond het zo mooi om te zien en ook was het voor haar fijn dat iedereen erbij was. Na een uurtje vielen haar ogen dicht dus hebben we besloten naar huis te gaan. 

Rond 12:00 weer thuis, even een dutje doen en dan weer naar het ziekenhuis.. uiteindelijk had ze tot 18:00 de tijd om een dutje te doen, aangezien de ambulance niet op kwam dagen. Het was erg druk en zelfs de spoedgevallen hadden vertraging. 

Mee hebben een hoop over en weer gebeld want we hebben zolang moeten wachten, dat mama achteruit ging, zij had namelijk al een hele tijd geen voeding meer binnen gekregen waardoor ze misselijk raakte. uiteindelijk is er met spoed een ambulance opgeroepen en waren ze er wel binnen een half uur.. het ambulancepersoneel had alleen de melding gekregen dat het om die sonde ging maar uiteindelijk lag ze er best slecht bij.. 

het ziekenhuis wisten ze ook niet wat ze zagen. Gelijk aan een infuus met vocht en iets tegen de misselijkheid gekregen. Dit leek niets te helpen. We kwamen op de spoedeisendehulp terecht omdat ze niet wisten waar ze zo beroerd van was.. longfoto gemaakt, buikfoto, kno geweest, chirurg geweest.. nieuwe sonde geplaatst en alle uitslagen zagen er goed uit. uiteindelijk de keuze gekregen om daar een nachtje te blijven of naar huis te gaan, ze wilde een nachtje daar blijven.. nachtje op haar eigen afdeling gelegen (hoofd-hals oncologie)  en vanmorgen met de ambulance weer lekker thuis gekomen.. 

ze is uitgeput geraakt door het ochtendje weg en het geen voeding krijgen.. die combinatie gaat dus niet goed bij haar.. 

Nu weer lekker wat aansterken