Thuis zijn.

René is nu bijna een week thuis. Ik hoor regelmatig de vraag of dat rust geeft na bijna 4 weken ziekenhuis.

Helaas voel ik dat (nog) niet. Intakegesprekken met fysio en thuiszorg gehad.

Elke dag komt nu iemand van de thuiszorg om hem aan te kleden en te wassen. Op de gekste tijden, variërend van 7 uur tot 12 uur.

Het streven is dat er 3 keer per week fysio aan huis komt, maar dat is lastig in te vullen, dus wordt waarschijnlijk 2x.

Toen hij nog in het ziekenhuis lag, at ik s avonds mee en de rest van de dag zag ik het wel. Nu moet ik op stipte tijden 3 gezonde maaltijden op tafel toveren, 3x drinkvoeding en op 4 tijdstippen medicijnen geven. 
 

Verder elke dag stofzuigen, dweilen, wc schoonhouden enz. 

Met de auto naar bloedprikken en chemo.
 

En toch, ook al doet mijn hele lijf pijn van spanning, lig ik ook vaak vroeg op bed, JA, ik ben blij dat hij weer thuis is. 
 

Vrijdag naar het Radboud. Ben benieuwd naar het gesprek. En hun beleid. Ik zag nu al, door de afspreken in Mijn Radboud dat ze afwijken van Rijnstate wat betreft de chemo spuiten..
 

 

 

1 reactie

O lieverd, natuurlijk is dat zo! Je hebt er nu natuurlijk het 'zorgen voor' bijgekregen en dat is heel anders dan op bezoek gaan. Ik hoop dat de zorg / hulp voor zorg goed geregeld kan worden. Het is wel belangrijk dat er voor jou zelf ook nog ruimte overblijft. Al doe je het met alle liefde, ook jij hebt natuurlijk tijd voor jou nodig.

Sterkte samen!
Liefs xx Hebe

Laatst bewerkt: 06/10/2022 - 22:40