Nog steeds geen "happy end" van de slechte film waarin we zijn beland.

We hebben vorige week een afspraak gehad bij de chirurg,ivm de anale trombose van mijn man.
Hij schrok ook toen hij het zag ,hoe het er uit ziet nu.
Hij wilde mijn man inwendig en uitwendig onderzoeken,maar het doet zo een pijn dat de dokter al snel er mee stopte want me man schreeuwde van de pijn en de tranen stonden in zijn ogen!!
Pfff....ik wordt op zulke momenten zo verdrietig omdat mijn man echt een hele harde bikkel is dus als hij het zo uitschreeuwd dan weet ik dat het echt heel erg pijn doet en ik kan niks doen en voel me dan zo machteloos.
De dokter zei dat de trombose mischien was gedroogd?? En dat het er niet als kanker uit zag maar dat het wel zou kunnen????!!!!???!!!
Hè.....wacht even.....we gingen de eerst x voor aambeien,toen bleek het anuskanker,bestraald,toen anale trombose en nu kan er daar iets zitten wat ook kanker kan zijn???
We waren helemaal sprakeloos en keken elkaar alleen maar aan.
De dokter zegt we gaan binnen 2 wkn een kijkoperatie doen,onder algehele narcose,om goed te onderzoeken en evntueel te verwijderen ,als het iets is wat weggehaald kan worden,dan halen we dat gelijk weg.
Ondertussen heeft me man nog helse pijnen en hoopt dat de datum voor de kijkoperatie snel is zodat er in ieder geval goed wordt gekeken wat het nu is en dat er iets aan wordt gedaan,als dat kan.
Ja....de slechte film is nog lang niet afgelopen maar we blijven hopen op een happy end!

1 reactie

Och och. Wat vreselijk, die pijn. Ik heb echt met hem te doen. Je gaat helemaal kapot van pijn.Sterkte maar weer.

Laatst bewerkt: 21/07/2020 - 15:12