Een tijdje verder.

Ik kreeg een berichtje over de anuskanker van deze site en dacht ik zal gelijk een update van me man geven.Op zich gaat t wel goed maar ook veel last van extreme winderigheid en vaak diarree en moe.....hij kan zooooo moe zijn en dan natuurlijk zit je niet lekker in je vel dus de anuskanker en bestralingen hebben zeker een spoor achtergelaten.En de controles pfff die vinden we alle twee zo spannend ,je blijft toch altyd dat stemmetje in je achterhoofd houden......stel je voor dat er weer iets wordt gevonden.....zo zwaar echt en t ergste is je heb nergens controle over ,je bent overgeleverd aan die rotkanker!!Onderussen gaat je leven wel "gewoon"verder dus doen we weer ons ding en gaan er opuit soms maar t zal nooit meer zo worden als voor de kanker.Bij me man was t trouwens ook "gewoon"begonnen met aambeien,dachten wij en de huisarts.Als iemand nu praat over aambeien met me man zegt hij altijd ga erachter aan want je weet nooit wat t kan zijn ,kijk maar naar mij!Er is wel een bepaalde schaamte om over aambeien of anuskanker te praten,raar eigenlijk want zoveel mensen hebben last met  hun ontlasting of aambeien of zo.

3 reacties

Hoi, ik ben partner vrouw van mijn man die 7 weken bestraling en chemo pillen heeft gehad voor anuskanker die ook begonnen is met aambeien.  Het is mega zwaar!! 8 november na inwendig onderzoek heeft de radioloog en oncoloog de tumor niet meer kunnen voelen. Eind december zal de MRI scan gedaan worden .

Paar jaar geleden is hij 3x geopereerd aan het zelfde, daarna was hij " schoon" maar nu zat het op een plek die teveel risico was voor opereren.  

Hij is vréselijk moe, en heeft ook pijn in zijn zij. Zijn lymfeklieren zijn óók bestraald. LUMC is wél heel goed en goede begeleiding gehad. 

Joke

Laatst bewerkt: 18/11/2019 - 08:28
27 november 2019 om 14.27

Veel sterkte in deze moeilijke periode.De bestraling was op 't laatst niet meer te doen,heel ze billen en voorkant lagen open,echt zo erg!Daarna werkte de bestraling nog door voor 2 weken dus al met al een rot,pijnlijke,zware periode,waarin jullie ook zitten.

Groetjes Sally

Laatst bewerkt: 27/11/2019 - 14:27