Neuropathie en geen bestraling

Vanmorgen maar weer even in het ziekenhuis geweest. Ik had tintelingen in mijn vingers en voeten en het lijkt er op dat de tintelingen veroorzaakt worden door de immuuntherapie (Neuropathie). De arts gaf aan dat het milde klachten zijn en de kuur niet gestopt hoeft te worden, dat is opzich een prettig bericht omdat de therapie aan lijkt te slaan. Ook is er besproken of de tumoren in mijn ruggenwervels wel of niet bestraald moet worden en ook hier is besloten om dit even af te wachten om te kijken wat de immuuntherapie doet. Komende vrijdag krijg ik mijn 3e kuur. Ik hoop dat het hier even bij blijft want dat ziekenhuis in en uit is best wel vermoeiend af en toe. Het zou al leuk zijn als je gewoon een (mid)weekje vakantie kan plannen zonder bijwerkingen en een ziekenhuisbezoekjes. Doelstelling voor mij is nu in de zomervakantie een weekje USA ofzo.

Always Look on the Bright Side of Life