Immuuntherapie

Een paar weken geleden zijn met de auto op vakantie geweest naar Duitsland, we wilden vliegen maar met het gezeik op Schiphol en de terreurboeren hebben we maar anders besloten want je wilt je vlucht niet missen door dit gezeik. We zijn lekker uitgerust teruggekomen en ik ben er weer klaar voor.  Gisteren ook weer een dagje in het ziekenhuis geweest voor de immuuntherapie. Een aantal bloedwaarden zijn wat veranderd, hb was te laag en daarom kreeg ik na mijn immuuntherapie 2 zakjes bloed. Toen ik vanmorgen opstond voelde ik me een stuk beter vergeleken met de afgelopen weken toen het allemaal wat moeizamer ging.

Mijn leverwaarden zijn ook iets afwijkend en dat betekent dat de immuuntherapie goed werkt. Dit wordt in de gaten gehouden doordat ik iets vaker bloed moet prikken hierop.

Ook is mijn schildklier naar de klote door de immuuntherapie, deze werkte eerst te snel en nu veel te langzaam, hier krijg ik de rest van mijn leven pilletjes voor maar dat zeiden ze al toen deze te snel begon te werken.  Al met al valt het wel mee en zijn de bijwerking die ik heb van de immuuntherapie irritant zoals onrustige benen en weinig slaap maar het is wel te doen maar met soms mindere dagen.

Always Look on the Bright Side of Life

2 reacties

Hoi.

Ja blijft meestal toch tegenvallen he al die bijwerkingen. Maar als de scan dan laat zien dat alles gekrompen is. Is het toch weer een feestje. 

Grt Petra 

Laatst bewerkt: 07/08/2022 - 07:14

Hoi Petra,

Er zijn er zat die heftigere bijwerkingen hebben dus ik prijs me nog gelukkig ondanks dat het soms irritant is en zoals je zegt, de 1ste scan was enorm positief en daar haal ik weer energie uit :-)

Laatst bewerkt: 07/08/2022 - 12:58