Diarree door bijwerkingen immuuntherapie of toch wat anders?

Ik heb vanmorgen weer contact gehad met het AVL i.v.m. de diarree die ik sinds een week heb. Na wat heen en weer gepraat is het waarschijnlijk de snel werkende schildklier of het medicijn daarvoor die de diarree veroorzaakt. Dat klinkt logisch voor me omdat ik vorige week maandag ook gestart ben met het slikken van metoprolol en daarna is de diarree ook toegenomen.

Het is voor nu even een opluchting voor me omdat er nog geen reden is om de immuuntherapie (tijdelijk) te staken.  Nu is het op naar volgende week voor de 4e en laatste combinatie  immuuntherapie en de week erna een CT scan om te kijken of de immuuntherapie iets gedaan heeft.

En zoals altijd, Always Look on the Bright Side of Life

2 reacties

Hoi Pacho.

Hoop dat de imuumtherapie aanslaat en de tumoren krimpen. 

Groetjes Petra 

Laatst bewerkt: 13/06/2022 - 19:04