1ste controle na de operatie

De afgelopen weken heb ik niet veel te melden gehad. Ik voel me goed en heb na de operatie elke dag gelopen met af en toe een rustdag. Ik heb afgelopen week ook weer auto gereden en ben zelfs even op mijn werk geweest wat me goed heeft gedaan.

Eergisteren ben ik op controle geweest om te kijken hoe de wond geneest. De behandelende arts was in positieve zin verbaasd dat ik na het verwijderen van mijn nier met 2 snedes van ongeveer 20-25 cm er zo makkelijk erbij liep, hij gaf aan dat de manier ik erbij liep van iemand was die met een robot geopereerd dus dat was positief. 

Voor de rest hebben we besproken wat de mogelijkheden zijn als ik wel of geen uitzaaiingen heb en is er bloed afgenomen. 22 feb heb ik een nieuwe CT scan en de 23ste einde van de dag gaan we de uitslag bespreken. 

Het blijft allemaal spannend en die onzekerheid vreet af en toe wel aan me maar ik blijf positief. We zijn nu aan het kijken wanneer we op vakantie kunnen op korte termijn. Plan is om met het gezin weg te gaan met de voorjaarsvakantie en met de meivakantie en daarna zien we wel weer verder.

To be continued :-)

1 reactie

Je hebt moed en vertrouwen Pancho! Wachten duurt altijd te lang en onzekerheid sluipt dan om de hoek. Plannen maken voor leuke dingen leidt ook af en geeft bij voorbaat al een stukje blijheid. Zo ervaar ik dat tenminste, want zo doen wij dat ook. Dat er altijd  ook iets leuks is om naar uit te kijken. Alhoewel ik onze / mijn situatie echt niet wil vergelijken met de jouwe...

Vandaag de 23e, dus ik hoop snel te lezen wat de uitslagen zijn en ik duim alsnog voor goed!

Lieve groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 23/02/2022 - 13:02