Ontbijt op bed

Tja nog een nachtje extra bijgeboekt. Het is niet anders ook wel spannend om naar huis te gaan met zo’n bult vocht. Het eten is weer heerlijk, heb als toetje seizoensfruit. Krijg ik gewoon een banaan. 😔Dacht lekker een bakje met van alles. Kon nog een bakje vla lospeuteren😂 gelukkig. Thuis eet ik nooit een toetje maar nu ben ik uit.😜 ‘s Avonds komen Marcella, Dievera en Fleur met een mand cadeautjes voor iedere dag. Sommige in bruikleen🤣 Superlief. Eerst huilen dan hebben we dat gehad. Want dat doe ik graag als ik weer mensen zie die ik nog niet gezien heb. Je bent gewaarschuwd. ‘s Avonds heb ik m’n tv-tje aan en lijkt het bij huiselijk. Ik voel me goed. Ik ga nog even facetimen met popkoor Puur. Leuk om iedereen te zien. Ben ik er toch een beetje bij geweest. Ik heb slaapmedicatie gekregen met het advies het niet te vroeg in te nemen het is een inslaper. Vervolgens wordt ik om half 5 wakker.... nu is het de moeite niet meer. Maar dat voelt goed. Ik ga plassen, twee flessen mee van de drains. Pilletje tegen de pijn. Zo lekker dat ik dat mezelf weer kan redden. Ik lig alweer te appen, lees alle berichten. Ik voel me best goed. Oké daar zijn toch de tranen weer. Er komt een verpleger bloeddruk meten en langzaam start alles weer op. Ik krijg weer ontbijt op bed. Lekker hoor. Er komt weer een arts kijken. Het drukverband gaat eraf. Dat vind ik al eng. Maar valt mee. Het vocht zit er nog. Er wordt een foto gemaakt en er wordt overlegd met de chirurg. Afwachten maar weer. Wel mag de drain rechts eruit en het infuus. Dat is al zo fijn. En een nieuwe fles, dus stuk lichter. Waar je al niet blij om kan zijn. Ik mag me lekker gaan douchen. Dat is heel fijn maar ook heel vermoeiend. Kan gewoon m’n bed weer in om bij te komen. Maar haren wassen is alweer zo fijn. Dan bel ik met de 7 Dwergen, die mis ik en wil ik even zien. Sneeuwwitje neemt op.😂🤣😂🤣 Facetimen met de collega’s en kids van m’n werk. Super leuk jullie gezien en gesproken te hebben. 
Krijg nu koffie en bezoek van de zaalarts🎉 ik mag naar huis. Hoe fijn is dat? Nog even een cursus volgen nu hoe ik alles moet doen. Protheses aanmeten, zal ik gewoon maar weer DD doen? Bedankt voor jullie reacties, begrijp dag je niet je naam moet neerzetten die waarschuwing krijg je. Maar nu weet ik van sommige niet wie het zijn😬😘 Bezoek is fijn, graag op afspraak en tissues mee. In deze afschuwelijke rollercoaster is dit een geluks momentje. Ik mag naar huis. Maar nog een lange weg te gaan.

8 reacties

Wat een heerlijk nieuws dit! Fijn naar huis. Blij voor je, maar doe het wel rustig aan hè? ☝🏻Lekker blijven bloggen, das leuk. En FaceTimen met ons koor.... ook leuk 🤣
Tot gauwwww, Dikke knuffel Jo 💋

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 10:48

😘  fijn om te horen dat je naar huis mag, lekker thuis op de bank. Kijken of broeder Jan net zo'n lekker ontbijtje voor je kan maken 😁

Lieve groetjes van Dorien en Gudo

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 11:16

Mooi wark, vrouw, lekker naar huis. Jan al in de startblokken en op naar je eigen bedje of de bank!

Dikke kus en tot gauw, Jet

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 12:08

Fijn dat je weer naar huis bent. Pas wel goed op jezelf en neem op tijd rust. Wij denken aan je ☘️❤️😘

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 14:39

Lieve Jo

Lekker dat je weer thuis bent.

Zal je bellen om op bezoek te komen als het je schikt.

Denk veel aan je maar dat voelde je natuurlijk  al😘😘

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 18:05

Zo ik ben ingelogd. fijn naar huis. Leuk gisteren effe facetime met het koor, vonden iedereen super leuk, tot gauw want ik kom natuurlijk wel effies. Dikke zoen

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 20:51

Wat fijn dat je naar huis mag! Thuis verder herstellen van de operatie. Fijn die kleine geluksmomentjes, geniet daar maar van 😘

Laatst bewerkt: 09/01/2020 - 22:40