Ik voel me heel wat....

Every day may not be good but there is something good in every day.

Vrijdag; Crea Isa zorgt ervoor dat mijn dag begint met een lach. De komende periode heb ik iedere dag een tekst waar ik blij van wordt. Ik denk erover om een snelle washand te doen. Maar Jan stelt voor met zijn hulp douchen. En dat is erg lekker. Joke en Pé komen langs en wat hebben ze mee, een  Mac Flurry, heerlijk. Dat zijn toch leuke dingen. (en lekker) Fijn dat ze er zijn. Jan heeft voor de lunch makreel gehaald. Lekker hoor op een broodje. Ik moet weer even naar bed en met een half uur ben ik er weer, klaar. Ik kan de hele dag mooi zitten. Er is post, een bloemetje van het koor. Vele berichtjes op m’n telefoon. En ‘s middags komt tante Ans effe langs. Ze heeft een soepje mee, hoort mijn verhaal aan. Maakt wat fruit voor me klaar. Echt iedereen is zo lief. Ik kijk wat tv, en we eten de soep. Die is zo lekker. Mmmmmmmm..... Jan gaat de deur uit en ik krijg hulp van Karin. Heerlijk lekker weer even kletsen, het shirt weer omhoog. Iedereen mag het zien. Ze heeft van de haakvrouwen een prachtige mand mee met allerlei lekkers, leuke dingen, een beschermengel. Super lief en leuk. Maaike, Suzanne en Kim komen ‘s avonds (die van de 7 dwergen😜) zij hebben ook weer een mand vol cadeautjes mee. Wat wordt ik verwend. En een mooie knutsel van de kinderen. Weer het verhaal, de tranen, het shirt omhoog. Fijn om elkaar te zien. Karin zorgt voor de koffie en de thee. Ze houden zich goed aan de tijd en vertrekken op tijd. Dan heeft Karin nog een lekker gebakje mee, ze was dinsdag jarig. Een moorkop, mijn favoriet. We kletsen nog lekker en dan vindt Karin dat ik lekker naar bed moet. En dat is ook zo. De pijnstillers erin en naar boven. Jan komt niet heel laat thuis. Geeft mij een zoen en gaat nog even lekker beneden zitten. Ik neem een slaappil en weg ben ik. Zaterdagochtend de wekker gaat, Jan moet werken. Ik ben wakker maar blijf lekker liggen. Ik haal een yoghurt met musli en een bakje koffie. Ik wacht in m’n bedje lekker op Annet. Als die komt ga ik met haar hulp even lekker douchen. We kletsen lekker, ze maakt lekker fruit klaar. Ze pakt de stofzuiger, vouwt een wasje op. Het hoeft allemaal niet maar het is wel lekker. Ze is lekker aan het rommelen. We drinken koffie en hebben een goed gesprek en dat is zo lekker. Annet gaat naar huis, ik smeer een broodje en met de nodige pillen inname vertrek ik naar boven. Ik lig 2 tellen denk dat ik niet kan slapen pak m’n telefoon... de deurbel gaat. Daar staat buurvrouw Sharon. Ze heeft een lekkere appeltaart gebakken. (Althans dat denk ik.) Hoe lief is dat. Zulke mensen om je heen dat is zo fijn. Zo lief, zo spontaan, zo verrassend, zo behulpzaam... Dat sterkt mij enorm. Ik ben echt blij met iedere vorm van aandacht, klein, groot. Een reactie op deze blog, op facebook, op de app. Dat is al leuk. Dus iedereen super 🙏🏻bedankt.

8 reacties

Mooi verhaal weer Gose, mooi uitrusten, aansterken, lekker eten, verwend worden, topper Jan om je heen en herstellen, kom volgende week wel een keer naar je toe wandelen.... 

Geef een brul als ik nog iets 'stads'  mee moet nemen...

Dikke kus van Jet

Laatst bewerkt: 11/01/2020 - 18:13

Lieve Joos, heel veel sterkte toegewenst. Ik lees dat de operatie al achter de rug is? Wat een roller coaster. Helaas is ons gezin sinds 2018  ook door kanker  getroffen. Leef met je mee op afstand. Xxx lija

Laatst bewerkt: 11/01/2020 - 18:24

Lieve José

Jeetje José,  wat heftig!  Wij wensen jou heel veel sterkte met herstellen met alle lieve mensen om je heen. Wij denken aan je ! Liefs van Frans Tanja Lizanne en Anouk(iedoekie 😉)

 

Laatst bewerkt: 11/01/2020 - 19:11

Lief  José 🥰 al die lieve meelevende mensen maar wat jij geeft krijg je nu terug Iedereen leeft mee Ook via mij vragen mensen hoe t met je gaat ,vragen je adres voor kaartjes Het helpt je er doorheen Kom gauw weer een knuffel brengen 💋

Laatst bewerkt: 11/01/2020 - 19:47

Wat fijn om dit allemaal te lezen. Blijf wel goed aan jezelf denken en laat je maar lekker verwennen. Liefs 💓💓☘️

Laatst bewerkt: 12/01/2020 - 10:27

Heerlijk al die aandacht om jouw welzijn, geniet ervan! Voor de mensen om je heen is het fijn om voor al jouw goedheid iets terug te kunnen doen ( al had deze ziekte niet de aanleiding ervoor moeten zijn) Jij bent een goed en bijzonder mens en iedereen gunt je het beste! Al woon ik op afstand, toch heb ik door je blog het idee dat ik bij jullie in huis aanwezig ben. Je hebt een fijne manier van schrijven. Vele groetjes weer van deze kant, ook voor Jan 😘

Laatst bewerkt: 12/01/2020 - 16:23