2 november 2020

Genieten op de golfbaan

Het blijft een vreemde gewaarwording. Ineens staat alles op zijn kop en zo is het weer 180 graden gedraaid. Twee jaar geleden waren mijn eerste stappen naar het ziekenhuis behoorlijk zwaar, nu loop ik in het AVL voor controles rond en vraag mij af wat ik er doe, zoveel echt zieke mensen om mij heen. En blijf realiseren dat ik een geweldig goede behandeling heb ondergaan met -tot zover natuurlijk- positief gevolg. Wat ik online lees van de OpACIN studie ben ik niet de enige gelukkig. 
Ja, mijn speekselklieren werken nog niet naar behoren maar dat is alles. Energie weer flink op niveau, sporten gaat lekker en doe ook gewoon weer meer. 
Helaas door COVID-19 kunnen we niet veel verder op pad dan Nederland; besef me dat ik met mijn medische historie toch iets meer moet uitkijken dan anderen; ik heb toch dat vinkje achter mijn naam. Maar leef de dag zoals die komt en geniet, in grote dankbaarheid 🙏🏻

1 reactie

Wat een mooie omschrijving van hoe u deze tijd doormaakt. De covid-19 maakt het niet gemakkelijker. Ik ben blij dat uw conditie weer goed is! 

Groetjes
Cis

Laatst bewerkt: 02/11/2020 - 13:03