11 maart 2019

De tegenstrijdigheid woekert nog in mijn lijf. Een super high-five in het AVL bij het bloedprikken, de dames en heren waren superblij voor mij. Maar toch extra controles voor  met name mijn nierwaarden. Gaat beter en prednison verder afbouwen maar de bijwerkingen worden er niet minder om. Een groot deel van de dag trillende handen, continu trek in eten (maar dat is niet makkelijk als je speekselklieren niet werken), koude benen, armen, suikerspiegel die alle kanten opvliegt maar ook de opvliegers zelf. Voorzichtig aan meer gaan bewegen om conditie op te bouwen en hopenlijk zo de medicatie sneller mijn lijf uitwerken.

Ook al weer een half uurtje op de golfclub staan putten maar daarna is concentratie weg. Gisteren zelfs hele korte chipjes gemaakt tot max 15 meter met max 15 ballen, kijken hoe mijn arm en lijf gaat reageren ... hele kleine stapjes en mijzelf beschermen tegen alle grenzen, ik doe mijn best en probeer te doen waar ik blij van word. En voor mij betekent dat dat ik zo graag de wei in wil .... maar nu ff niet met al die regen 

1 reactie

Ja, wat is het slechte weer een spelbreker, die je weerhoudt van te veel bokkesprongen in de wei. Maar de wei wordt er wel weer heel mooi groen van, dus verheug je maar vast op wat in het vat zit, zeker als je bijwerkingen verder afnemen!

Miranda x

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 15:44