Rainy days and Mondays

Www.dagboekvaneenonbekende.nl

Ik ben nieuw op kanker.nl echter ben ik wel al ruim 1.5 jaar ongeneeslijk ziek. Metastasen op meer dan 29 plaatsen n.a.v. melanoom. 

Ik houd al een tijdje een blog bij over mijn wel en wee met kanker. Iemand tipte mij dat ik met mijn blog wellicht andere mensen kon inspireren. 

Vandaar ik de link naar mijn website zal vermelden. 

Www.dagboekvaneenonbekende.nl

10 reacties

Welkom Kaatje3,

Ben zelf ook net lid geworden ook vanwege die vreselijke ziekte. Ik vind het fijn om regelmatig blogjes te lezen van lotgenoten en dus ook die van jou.

Ik wens je veel kracht en sterkte toe.

Groet,

John

Laatst bewerkt: 04/12/2018 - 17:27

Hallo John,

Bedankt voor je berichtje. Het is inderdaad een verschrikkelijke ziekte . mag ik vragen welke vorm je hebt?

Ik heb heel lang geen behoefte gehad aan dit soort forums omdat het meestal negatief is. Ik hoop dat we samen nog lang kunnen bloggen .

Lieve groet Mariska 

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 13:13

Hallo Kaatje, 

 

dankjewel voor het delen. Dat is een bijzonder verhaal. Ik wist niet dat je met uitzaaiingen zo lang kunt overleven en zo veel levenslust en kracht is erg opbeurend. Een opsteker en bron van inspiratie voor mij. Jouw delen maakt ons sterker. Ik voel met je mee, je hebt al heel wat beleefd en dat verder positief in het leven staan. Dat is een prestatie.

 

Lieve groetjes

Loes

Laatst bewerkt: 07/12/2018 - 14:04

Hallo Loes,

Bedankt voor je berichtje. Ik probeer positief te blijven maar af en toe is het best moeilijk hoor. 

Ik heb ook mega geluk volgens mij en hoop dat mijn potje met geluk nog lang niet op is.

Had jij ook Melanoom?

Lieve groet,

Mariska 

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 13:10

Hallo Mariska, 

ja ik had ook een melanoom ver gevorderd stadium (stadium 3). Het was echt schrikken, alle artsen zeiden, maakt u zich geen zorgen en dan dit. Dus als ik gekke plekjes zie dan vraag ik me altijd weer af of dat iets zou kunnen zijn.....

Het kost elke dag aandacht en kracht vertrouwen te hebben en de angst er onder te houden. Maar dat lukt al met al best goed, ik heb het geluk dat ik nog volop aan het werk ben. Tenminste is het voor mij geluk. Ik geef onder andere mindfulnnes trainings en dat ik fantatisch.

Als ik heel eerlijk ben is mijn leven op dit moment intensiever dan vroeger. Ik wil echt nog graag wat jaartjes leven, mijn kinderen zijn net volwassen. Maar goed. Het komt zoals het komt en tot nu toe had ik ook een hele hoop geluk. Ik leef het moment. 

Veel groetjes, goede energie en liefs

Loes

Laatst bewerkt: 11/12/2018 - 09:09

Hallo Kaatje, deze zomer bleek ik ook een Melanoom te hebben. Ik ga jouw verhaal zeker lezen op je blog. Heel hartelijk dank voor het delen. Groetjes Son. 

 

Laatst bewerkt: 08/12/2018 - 20:02

Hallo Son,

Wat erg dat je er ook mee belast bent. Wel wil ik zeggen dat het niet voor alle melanoom patiënten zo shit uitpakt. Ik hoop ook van harte dat bij jou alles is weggehaald en we geen uitzaaiingen waren. 

Succes enne hoop te horen hoe het met je verder gaat!

Lieve groet,

Mariska

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 13:07

Hoi Kaatje,

Ik heb inmiddels een Second Opinion aangevraagd in het AVL en ook gekregen. Ik ben gisteren voor een hersen MRI geweest en binnenkort volgen er nog meer scans, en foto's.

Ik heb inmiddels wat stukjes van je blog gelezen. Maar nog niet alles uiteraard. Ik kom gauw weer terug.

Liefs Son.

Laatst bewerkt: 10/12/2018 - 19:02

Dag Mariska,

Bij mij is eind augustus dikke darmkanker vastgesteld. Deze bleek ook nog eens uitgezaaid naar mijn lever en misschien ook nog naar de longen dat is onzeker.

Ik verkeer nu in de onzekere omstandigheid of ik wel of niet geopereerd kan worden aan mijn lever. Dat ligt dus o.a. ook aan mijn longen.

Ben nu met voorlopig mijn laatste (4e) chemokuur bezig. Ik krijg op 24 december diverse scans en op 27 december uitslag. Dus dat wordt allemaal erg spannend rondom de kerstdagen...

Ik hoop ook inderdaad dat we lang mogen bloggen...

Groet,

John

Laatst bewerkt: 14/12/2018 - 11:17

Hoi Kaatje3,

Ook ik ben nieuw op dit forum. Voor mij was 1 november 2018 de dag dat het geconstateerd werd bij mij.  Nu sta ik aan de vooravond van mijn eerste immummtherapie. De screening is snel doorlopen en uitzaaiing melanoom beperkt tot okselklier en ga als patiënt de Prado-studie in. Tot nu toe alleen maar bezig gehouden met de medische kant van alles maar nu wel benieuwd naar ervaringen. Mijn eigen ervaringen heb ik niet in een blog maar ben mijn eigen ‘Dagboek van [on]zekerheid’ aan het schrijven. Voor mij, mijn gezien en geliefden om mij heen. Schrijven werkt voor mij, ik ga ook mijn blog starten, je hebt mij geïnspireerd om het te delen, dank! Sterkte, Kaatje M. 

Laatst bewerkt: 20/12/2018 - 09:48