Monday Blues

Gisteravond lag ik er helemaal af, waar komt die pijn nou vandaan? Oh ja ,misschien wel van de chemos? Wel fijn dat ik dat nog steeds vergeet als ik leuke dingen doe. Zometeen weer lekker sporten , met lage intensiteit natuurlijk. Nog 2 chemos en dan een scan ... Nee , niet aan denken nu. Eerst maar eens een lekkere koffie...

———-

k ben een jonge moeder en woon samen met mijn partner en  2 kleine kinderen  in Rotterdam . Sinds 2018 heb ik een hormonale vorm van borstkanker en helaas sinds 2019 met uitzaaiingen . Op instagram hou ik een blog (rottkanker)  bij omdat ik iedereen wil inspireren dat kanker gewoon LEVEN betekent. 

Zie link voor blog - https://www.instagram.com/rottkanker/

Minder tonen

3 reacties

Jemig, 40 jaar en al uitzaaiingen! Daar schrik ik van. Ik heb ze ook, maar hoorde het 'pas' toen ik 52 was. Wil jou en je gezin heel veel sterkte wensen en hoop dat de behandelingen je nog heel lang kunnen helpen.

En ja, kanker betekent leven, helemaal mee eens. Je noemt het gewoon leven, ik zeg vaak ongewoon leven, maar wel volop leven!

Hanneke

Laatst bewerkt: 31/05/2019 - 09:36

Wat een hard gelag om op deze leeftijd kanker te krijgen met 2 jonge kinderen en een man .Geweldig dat je vrienden hebt die er voor je zijn .Heel veel sterkte  met de behandeling .lieve groetjes Fien

Laatst bewerkt: 01/06/2019 - 18:57

Jeetje. Het is al zo bizar als je op zo'n jonge leeftijd te horen krijgt dat je kanker hebt. Maar helemaal als je te horen krijgt dat het uitgezaaid is. Wat zal dit erin gehakt hebben. Grote bewondering hoe positief en krachtig jij doorgaat. Je bent een voorbeeld voor velen. Ik ga je volgen. Lieve groet Dasje.

Laatst bewerkt: 05/06/2019 - 10:43