De operatie

De operaties van 30 en 31 augustus zijn gecanceld omdat het bestralingsapparaat kapot was, dit kregen we op de 30e te horen een half uur voordat we aan zouden rijden, de operatie van die dag zou wel door gaan. Maar in het ziekenhuis aangekomen konden we weer naar huis want ook deze operatie werd uitgesteld door omstandigheden, gelukkig wonen we niet al te ver weg.

Vrijdags werden we gebeld dat de operaties maandag en dinsdag zouden zijn dus gelukkig niet te lang wachten,

Dus maandags naar het ziekenhuis eerst bloedprikken voor de MEND-IT studie en daarna naar de wachtkamer voor de operatie we werden op tijd geroepen en hij zou om 15.30u geopereerd worden ik ben om 16.30u naar huis gegaan toen zat hij nog in de wachtkamer en zou hij meteen naar zijn kamer waar hij de nacht zou doorbrengen blijven en van daaruit naar de OK, hij apte om 21.05u dat hij weer op zijn kamer was en de operatie zou maar ongeveer 45 minuten duren. Dus tja even uitrekenen!!
Maar goed ert kan van alles tussen komen dus.

Dinsdag werd hij om 8.00u opgehaald voor de volgende operatie, helaas de bestralingsapparatuur vertoonde weer kuren, dus weer wachten, hij zei nog tegen de chirurg ik ben geen proefkonijn, stuur me maar naar huis.

Helaas om 9.30u ongeveer ging hij de OK in om 14.30u belde de chirurg dat ze klaar waren alles was goed gegaan en geen complicaties tijdens de operatie, gelukkig.

We zijn er net geweest hij is slaperig nogal logisch praten deed zeer was te verwachten. Maar alles zag er goed uit ik was blij dat ik hem weer zag wel even verschieten van al die slangetjes ook al weet je dat, ik blijf ook maar een mens. Hij ligt op medium care wanneer hij naar de afdeling gaat weet ik niet. Wel dat ie vanavond al uit bed moet om even rechtop te staan en als het kan lopen.

Zoals je snapt kan Tiny dit nu niet schrijven dus dan schrijf ik het voor hem zodat jullie wel op de hoogte blijven.

2 reacties

Wat fijn om te lezen dat het toch geslaagd is! Heel veel sterkte de komende tijd. Maar jullie zijn samen sterk! 
 

groetjes de dame uit de wachtkamer , ik was heel benieuwd 💪🏻. (Ps heb jullie advies gevolgd)

Laatst bewerkt: 05/09/2023 - 21:12

mooi Jennifer en hoop dat het bij jou ook meevalt en weer snel kunt genieten van het leven

Laatst bewerkt: 12/09/2023 - 08:22