Amor vincit omnia

Een week geleden nog was Jokes huid onrustig. Gloeiende wangen zonder dat ik haar met sneeuw inpeperde. Allemaal kleine gevulde bultjes, pijnlijk en vooral heel jeukerig. Wat er nu rest zijn slechts sporen. Maar toch werd besloten dat er een extra week rust nodig is. Andere zalfjes werden geleverd. 

Volgende week woensdag gaat ze weer aan de bak. In overleg met dermatologen wordt de kuur, in combinatie met al een dag van tevoren prednison gegeven. Drie dagen prednison zorgen hopelijk voor voldoende bescherming. Ook zal de doseringen kuur en antibiotica worden aangepast. Voor de zoveelste keer hang ik aan de telefoon om mijn diensten om te gooien. Ben ik me daar toch blij dat onze planners nog met potloden en gummetjes werken. En vandaag? Een HELE dag NIETS, NIKS, NADA. Niet helemaal waar, maar vandaag sluiten we onze ogen voor vuil en rommel. Alleen boodschappen doen. Asperges. HIEERLIJK!

Het is een omweg, maar onze focus blijft hetzelfde. Kwaliteit van leven. Daar gaan we voor. Liever korter fijn dan langer pijn. 

7 reacties

😋😋 behoort ook tot de zeer gezonde voedingssoorten volgens diverse onderzoeken, al is dat voornamelijk preventief. Zal iig heel goed smaken Deborah. 

Laatst bewerkt: 10/04/2019 - 14:54

Wat fijn dat het zo wat doorsuddert. Lekker hoor die asperges heerlijk. Lekker genieten 🍀🍀🍀💕

Liefs Alise❤😘

Laatst bewerkt: 11/04/2019 - 07:11

Genieten van de mooie, lekkere, warme en positive dingen.  Maar vooral van elkaar en de dingen die je daarin samen kan doen. Het is al weer een paar dagen geleden geschreven, maar ik hoop dat de prednison helpt ( zo wie zo aan kilo's geloof ik?) zodat de rest rustig blijft. Sta sterk, omgeef je in liefde, dompel je in positiviteit.

Hugg van mij <3

Laatst bewerkt: 15/04/2019 - 10:59