Anke

Anke Feenstra

Redactie-assistent
Als assistent van de redactie haal ik veel voldoening uit meewerken aan goede informatievoorziening voor mensen met kanker en hun naasten. Met de input van de medisch redacteuren plaats ik updates van de informatiedossiers en voer ik allerlei andere verbeteringen op de website door.

Annemaret Bouwman

Medisch redacteur  
Goede informatie, adviezen en tips kunnen een klein beetje grip geven in onzekere tijden. Daarom schrijf ik graag teksten over kanker, omgaan met kanker en de gevolgen van kanker. Dat doe ik samen met patiënten, naasten, zorgverleners en andere partijen. Die samenwerking is leuk, inspirerend en geeft veel energie.

Antje

Antje Houmes

Medisch redacteur
Als kanker in je leven komt, zijn er zoveel dingen onduidelijk en onzeker. Daarom moet de informatie op kanker.nl helder en begrijpelijk zijn. Zodat het geen vragen oproept, maar juist beantwoordt. Ik zet me hier heel graag voor in.

Astrid Korevaar

Relatiemanager zorg
Als relatiemanager ben ik verantwoordelijk voor de contacten met ziekenhuizen en zorgprofessionals, en het beheer van de webwinkel. Ik zorg ervoor dat ons informatieplatform en de ontwikkelingen van de producten onder de aandacht worden gebracht.

Aura Scaringi

Beeldstrateeg en visual designer
Met beeld wil ik onze waardevolle informatie nog begrijpelijker maken voor de bezoeker. Ik maak diverse (medische) illustraties die je o.a. terugvindt in de dossiers, video’s en op tekenblokken. Daarnaast houd ik mij op strategisch niveau bezig met het design van de website en de inzet van visuele middelen.

Chantal

Chantal Koolhout

Senior communicatie specialist
Om mensen te kunnen helpen voor, tijdens en na kanker is het belangrijk dat zij ons platform weten te vinden. Ik zorg ervoor dat kanker.nl bij zoveel mogelijk mensen bekend is en dat het waarde biedt voor (ex-)patiënten en hun naasten.

Chris Fentener van Vlissingen

Directeur-bestuurder
Het bieden van informatie en hulp aan mensen met kanker is voor mij de reden om me elke dag weer voluit in te zetten. Als directeur werk ik aan de voorwaarden die team, vrijwilligers en partners nodig hebben om optimaal te kunnen bijdragen aan kanker.nl.

Deborah

Deborah Bothe

Product owner en project manager
Goede ideeën die wij of gebruikers van de website hebben voor kanker.nl, zet ik om in verbeteringen aan het platform. Dit doe ik samen met gebruikers, collega’s en partners.

Floortje

Floortje Gielen

Medisch redacteur
Als medisch redacteur schrijf ik teksten om patiënten en naasten te informeren over kanker en de behandeling ervan. Ik vind het belangrijk dat deze informatie begrijpelijk is voor iedereen. Hiermee hoop ik onzekerheid te verminderen en handvatten te geven voor (betere) gesprekken met je arts en omgeving.

Ingrid 

Kanker informatie specialist
Als je hoort dat jij of je naaste kanker heeft staat je wereld even stil. Je zit vol met vragen. Dat kan over de ziekte zelf zijn, maar ook over een behandeling of een onderzoek tegen kanker. Als voorlichter bij de infolijn deel ik mijn kennis en probeer ik alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en handvatten te bieden zodat mensen weer verder kunnen.

Josje

Josje

Kanker informatie specialist
Als voorlichter bij de infolijn zet ik mijn kennis over kanker in om mensen te informeren en een stukje verder op weg te helpen. Ik vind het elke keer weer heel bijzonder dat mensen hun persoonlijke verhaal met ons delen.

Judith

Judith de Vries

Communitymanager
Mensen met kanker en hun naasten kunnen veel steun hebben aan elkaars kennis en ervaringen. Ik draag daar als communitymanager graag aan bij door hen te verbinden via gespreksgroepen en blogs.

Lorenzo

Lorenzo Schavet

Helpdeskmedewerker
Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van deelnemers en het oplossen van technische problemen. Het geeft mij veel voldoening om als ICT'er maatschappelijk betrokken te zijn en mensen die met kanker te maken hebben op deze manier te kunnen helpen.

Marielle

Mariëlle Ooms-Voges

Business Intelligence Analist
Ik mag bij kanker.nl doen waar ik enorm veel energie van krijg; data optimaliseren, structureren, analyseren en visualiseren. Ik maak data inzichtelijk en zet het om naar relevante informatie. Ik ben blij dat ik bij deze mooie organisatie mag werken.

Mariska

Kanker informatie specialist
Aan de infolijn beantwoord ik vragen over kanker en kanker-gerelateerde onderwerpen. Dat doe ik ook per mail en chat. Ik geef informatie, maar mensen kunnen ook bij mij terecht om hun verhaal te delen of om over hun zorgen te praten.

Marloes

Marloes van Haften

Medewerker marketing en communicatie
Content creëren is wat ik doe in de breedste zin van het woord. Posts maken voor op social media, teksten schrijven voor in de nieuwsbrief, website-onderhoud en meer. Ik haal er enorm veel voldoening uit om zo mensen via kanker.nl te kunnen helpen.

Melanie van Rigteren

Marketing & communicatie specialist
Ik zorg ervoor dat patiënten en hun naasten kanker.nl steeds beter weten te vinden en dat ze zich hier welkom voelen. Door het delen van informatie en ervaringsverhalen laat ik zien wat kanker.nl voor ze kan betekenen.

Mira

Mira Kers

Medisch redacteur
Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk goede, betrouwbare informatie over kanker is. Ik schrijf graag heldere teksten over lastige onderwerpen. En hoop daarmee mensen te steunen bij een moeilijke periode in hun leven.

Parastou

Parastou Wieringa

Communitymanager
Een community om samen te komen. Waar je met lotgenoten niet alleen informatie kan uitwisselen, maar ook steun kan vinden. Elke dag ben ik als communitymanager voor mensen met kanker en hun naasten bezig om een veilige omgeving te creëren waar zij dit met elkaar kunnen doen.

Peter Heine

Beleidsadviseur en business development manager
Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met (online) initiatieven voor patiënten en naasten. Samen met hen én voor hen ontwikkel ik nieuwe producten en diensten.

Rachel

Rachel Kraaijenbrink

Thesaurusbeheerder a.i.
Ik zorg ervoor dat je de informatie vindt waar je naar op zoek bent en dat je de juiste kenmerken kunt toevoegen aan je profiel.

Rolien

Rolien Blanken

HR-manager a.i.
Bij kanker.nl draait het om mensen, en dat geldt ook voor ons team. Ik zorg dat alle HR-zaken binnen het team goed geregeld zijn. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor werving en selectie, functieprofielen, beoordeling en ontwikkeling.

Sandra

Sandra Maarse

Manager bedrijfsvoering
Ik ben bij kanker.nl verantwoordelijk voor het waarborgen van soepele organisatieprocessen. Zodat we met elkaar ons werk goed, efficiënt en met plezier kunnen uitvoeren.

Sandra

Sandra van der Velde

Office manager
Als office manager ben ik de spil van het team. Ik ben verantwoordelijk voor organisatorische en secretariële zaken. Mijn collega’s kunnen zich hierdoor focussen op hun eigen specialisme. Zo vormen we elke dag weer team kanker.nl.

Susan

Susan Krieger

Product owner en security officer
Ik ben er voor je om kanker.nl steeds verder te ontwikkelen en uit te breiden. Het is mijn taak om te zorgen dat dat op een veilige manier gebeurt. Dat doe ik niet alleen, maar samen met onze technische en informatiepartners.

Suzanne

Kanker informatie specialist
Kanker geeft angst en onzekerheid. Aan de infolijn help ik patiënten en naasten graag in hun zoektocht naar informatie. Ik bied een luisterend oor en help ze om meer grip op de situatie te krijgen.