Anke Feenstra

Redactie-assistent
Als assistent van de redactie haal ik veel voldoening uit meewerken aan goede informatievoorziening voor mensen met kanker en hun naasten. Met de input van de medisch redacteuren plaats ik updates van de informatiedossiers en voer ik allerlei andere verbeteringen op de website door.

Annemaret Bouwman

Medisch redacteur  
Goede informatie, adviezen en tips kunnen een klein beetje grip geven in onzekere tijden. Daarom schrijf ik graag teksten over kanker, omgaan met kanker en de gevolgen van kanker. Dat doe ik samen met patiënten, naasten, zorgverleners en andere partijen. Die samenwerking is leuk, inspirerend en geeft veel energie.

Antje Houmes

Medisch redacteur
Als kanker in je leven komt, zijn er zoveel dingen onduidelijk en onzeker. Daarom moet de informatie op kanker.nl helder en begrijpelijk zijn. Zodat het geen vragen oproept, maar juist beantwoordt. Ik zet me hier heel graag voor in.

Chris Fentener van Vlissingen

Directeur-bestuurder
Het bieden van informatie en hulp aan mensen met kanker is voor mij de reden om me elke dag weer voluit in te zetten. Als directeur werk ik aan de voorwaarden die team, vrijwilligers en partners nodig hebben om optimaal te kunnen bijdragen aan kanker.nl.

Deborah Bothe

Community manager en product owner
Ik ben het aanspreekpunt voor alle deelnemers aan de gespreksgroepen en blogs op kanker.nl. Ik hoor graag alles wat je in de community handig of onhandig vindt, wat je mist, maar ook wat je helpt. Ik zet me ervoor in online lotgenotencontact nog meer toegankelijk te maken.

Harrie Heerkens

Functioneel applicatiebeheerder en inkoper
Ik zorg ervoor dat mijn collega’s goed kunnen werken. Als functioneel applicatiebeheerder en inkoper ben ik namelijk verantwoordelijk voor onze kantoor- en platformapplicaties en de contracten met onze leveranciers.

Jacqueline Stokman

Marketing & Communicatie specialist 
Ik draag met veel plezier bij aan de zichtbaarheid van hét informatieplatform over kanker in Nederland via de online en offline kanalen. Het is belangrijk dat iedereen die met kanker te maken krijgt weet dat kanker.nl er is!

Josje

Kanker informatie specialist
Als voorlichter bij de infolijn zet ik mijn kennis over kanker in om mensen te informeren en een stukje verder op weg te helpen. Ik vind het elke keer weer heel bijzonder dat mensen hun persoonlijke verhaal met ons delen.

Judith de Vries

Community manager
Mensen met kanker en hun naasten kunnen veel steun hebben aan elkaars kennis en ervaringen. Ik draag daar als community manager graag aan bij door hen te verbinden via gespreksgroepen en blogs.

Mariska

Kanker informatie specialist
Aan de infolijn beantwoord ik vragen over kanker en kanker-gerelateerde onderwerpen. Dat doe ik ook per mail en chat. Ik geef informatie, maar mensen kunnen ook bij mij terecht om hun verhaal te delen of om over hun zorgen te praten.

Marjolijn Swart

Marketing & communicatie manager
Ik zorg ervoor dat kanker.nl bij steeds meer mensen bekend staat als het informatieplatform over kanker in Nederland. Want wij zijn er voor iedereen met vragen over kanker.

Melanie van Rigteren

Marketing & community medewerker
Ik zorg ervoor dat patiënten en hun naasten kanker.nl steeds beter weten te vinden en dat ze zich hier welkom voelen. Door het delen van informatie en ervaringsverhalen laat ik zien wat kanker.nl voor ze kan betekenen.

Peter Heine

Beleidsadviseur en business development manager
Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring met (online) initiatieven voor patiënten en naasten. Samen met hen én voor hen ontwikkel ik nieuwe producten en diensten.

Rachel Kraaijenbrink

Thesaurusbeheerder
Ik zorg ervoor dat je de informatie vindt waar je naar op zoek bent en dat je de juiste kenmerken kunt toevoegen aan je profiel.

Rolien Blanken

HR-manager a.i.
Bij kanker.nl draait het om mensen, en dat geldt ook voor ons team. Ik zorg dat alle HR-zaken binnen het team goed geregeld zijn. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor werving en selectie, functieprofielen, beoordeling en ontwikkeling.

Sandra van der Velde

Office manager
Als office manager ben ik de spil van het team. Ik ben verantwoordelijk voor organisatorische en secretariële zaken. Mijn collega’s kunnen zich hierdoor focussen op hun eigen specialisme. Zo vormen we elke dag weer team kanker.nl.

Susan Krieger

Product owner en security officer
Ik ben er voor je om kanker.nl steeds verder te ontwikkelen en uit te breiden. Het is mijn taak om te zorgen dat dat op een veilige manier gebeurt. Dat doe ik niet alleen, maar samen met onze technische en informatiepartners.

Suzanne

Kanker informatie specialist
Kanker geeft angst en onzekerheid. Aan de infolijn help ik patiënten en naasten graag in hun zoektocht naar informatie. Ik bied een luisterend oor en help ze om meer grip op de situatie te krijgen.

Tessa Lange

Medisch redacteur en project manager
Ik zorg ervoor dat actuele en juiste medische informatie op een begrijpelijke manier op kanker.nl staat. Ook maak ik beeldmateriaal en doe ik verschillende projecten om het platform verder te ontwikkelen.

Tjeerd Korenstra

Business intelligence analist
Bij kanker.nl draait het ook om data. Ik zorg ervoor dat kanker.nl datagedreven werkt. Zo kunnen we zo efficiënt mogelijk omgaan met de middelen die we hebben. En het helpt ons om het platform steeds verder te ontwikkelen voor de mensen die het nodig hebben.