gaat die pijn nog weg?

mijn hele leven tegen ziektes gevochten. Dankzij Fasciale Manipulatie en Bacteriofagen was ik pijnvrij. De neuspoliep werd kleiner, de hersenen beter concentreren. Meer energie. Ik voelde me geweldig. 
3 weken... toen kreeg ik 'spierpijn' Die duurde 6 weken, bloed controle verhoogde D-dimeer. Onderzoek, kanker, long, ruggewervel, botten, pijnstillers, pet scan moet nog. 
Als mijn hele lichaam oplicht als een kerstboom hoeft het voor mij niet meer. De pijn is ondraaglijk. Maar wat is spierpijn en wat is kankerpijn. Voor mijn gevoel is alles kankerpijn. Ribben voor en achter, linkerschouder, ruggewervel, alles doet pijn pijn pijn
Gaat de pijn nog weg? dit is geen leven.

Antwoord

Beste AnsWeevers,

Wat een tegenvaller moet dat voor u zijn. Eerst voelt u zich een tijdje beter en dan ineens zo'n toename van pijn. Dat is dan erg moeilijk. Er zijn meerdere mogelijkheden om de pijn te verminderen. Het is belangrijk dat u het duidelijk aan de behandelaar aangeeft, zodat ze er adequaat mee aan de slag kunnen. Om het voor u draaglijker te maken. Helaas kan ik u via deze weg niet verder hiermee helpen. Veel sterkte!

met vriendelijke groet

het pijnteam

Laatst bewerkt: 05/08/2020 - 13:32