Uitgezaaide borstkanker in longvlies, borstbeen en ruggenwervels

23 augustus 2022 om 18.44
106 x gelezen

Hallo lotgenoten,

Zijn er mensen (patiënten of partners) die de zelfde diagnose hebben gekregen als ik? Uitgezaaide borstkanker in longvlies, borstbeen en ruggenwervels. Ik moet  maandag voor de 18e chemotherapie paclitaxel (6 kuren van 3) tevens de laatste.

In juni 2017 hormonale borstkanker, amputatie en okseltoilet waar ook 4 besmette lymfeklieren zaten, 6 kuren fec en daxotel ofzoiets en aansluitend hormoontherapie tamoxifen 4,5 jaar geslikt helaas niks geholpen en te laat de uitzaaiingen ontdekt door een gronische rugafwijking vanaf mijn 17e en alle pijn daaraan gekoppeld heb. Nu ongeneeslijk en alleen levensverlengend. Hoe ga je hier mee om? 3 thuiswonende kinderen, 1 autisme en 1 ADHD die er allebei niet mee om kunnen gaan en willen gaan als ik ga. Daardoor ga ik over mijn grenzen om maar zo sterk mogelijk over te komen voor hen. Alleen weet ik niet hoe lang ik dit vol ga houden.

Ik kom graag in contact met mensen die zich hierin herkennen.

Liefs Sylvia 

Antwoord

Beste Sylvia,

Wat zit je in een heftige en zware situatie. We kunnen ons voorstellen dat je opzoek bent naar lotgenoten en ervaringen zou willen delen. Je hebt nu je vraag gesteld aan de Professionals Borstkanker  en lotgenoten kunnen daar niet op reageren.

Je kunt wanneer je bent ingelogd  in een van de  gespreksgroepen (bijvoorbeeld de groep Borstkanker of Niet meer beter worden) je vraag stellen en op die manier ervaringen delen. Veel mensen vinden hier steun bij elkaar. Ook zijn er veel mensen die een Blog bijhouden en hierin vertellen over hun situatie.

Een andere optie is om via de ervaringslijn van de Borstkankervereniging contact te leggen.

Hopelijk help dit je verder,

We wensen je veel sterkte toe, 

 

Hartelijke groet,

Voorlichters infolijn

Laatst bewerkt: 21/11/2022 - 10:46