Piekeren

piekeren
logo therapieland piekeren
Kan helpen als je last hebt van piekeren.
Prijs
€ 24,95

Tip: Je schaft deze app nu gratis aan via de knop Tegoed activeren onderaan deze pagina.

Voor wie is de app?
Dit programma is ontwikkeld voor volwassenen met piekerklachten. De onderliggende problematiek kan hierbij variëren van depressieve klachten tot een laag zelfbeeld. Wanneer iemand gediagnosticeerd is met een gegeneraliseerde angststoornis, wordt ons programma ‘Gegeneraliseerde angst’ aangeraden.

Wat is het doel van de app?
Dit programma kan je helpen als je last hebt van piekeren. Je leert om piekergedachten te herkennen en je leert vaardigheden om piekergedachten te verminderen.

Hoe werkt de app?
In dit programma onderzoeken volwassenen waarom ze piekeren. Het programma start met een uitleg over piekeren en een vragenlijst om de mate van piekeren in kaart te brengen. Vervolgens worden er verschillende handvatten aangereikt om om te gaan met oplosbare en onoplosbare piekergedachten, en minder te piekeren. Ook wordt er aandacht besteed aan het loslaten van piekergedachten en te leren ontspannen. Gedurende het gehele programma vult de cliënt de piekerregistratie in.

Ontwikkelaar(s)
Therapieland

Voorbeeld
Voorbeeldweergave uit de app

Deze app kost normaal €24,95. Door je tegoed te activeren krijg je 'm nu gratis. Klik op de knop Tegoed activeren voor een korte uitleg. Daarna kun je het tegoed direct gebruiken. 

Evaluatie

  • Gebruikersvriendelijkheid: Goed
  • Betrouwbaarheid: Goed
  • Onderbouwing: Goed
  • Privacy: Goed

Pluspunten+

  • Je kunt in het programma zelf kiezen of je het videomateriaal door een man of een vrouw wilt laten vertellen.
  • Er wordt veel gebruik gemaakt van ondersteunend videomateriaal. Indien je dit niet kunt bekijken of luisteren dan staat de uitgewerkte tekst bij de video vermeld.
  • Je kunt zelf kiezen in welke volgorde je de thema's doorloopt.

Minpunten-

  • Als je echt hevig belemmerende piekerklachten hebt, is dit programma misschien niet voldoende voor je.

Datum beoordeling
6 mei 2023

Een product van
Vragen over dit product?

Voor vragen over deze app kun je van maandag t/m vrijdag 9u-17u contact opnemen met  de beheerder Therapieland via 020 7712848 en info@therapieland.nl.

Prijs
€ 24,95