Over mij

Mijn naam is Arnold Huibregtse, in 2003 kreeg ik voor het eerst bericht dat ik kanker had. Dikke darmkanker. Gevonden na een onderzoek na pijnklachten. Ondanks mijn, toen al, periodieke controles in verband met HNPCC. Er is een stuk dikke darm verwijderd (inclusief blinde darm, dus die kan nooit meer in de weg zitten), en na een naadlekkage tijdelijk een stoma gehad. Daarna chemo's gehad. Na 1 jaar is de stoma weer opgeheven. 

In de tijd na mijn operaties heb ik mijn vrouw leren kennen. We hebben inmiddels 2 kinderen. 11 en 12 jaar oud zijn ze inmiddels. Na 13 jaar jaarlijkse controle de vraag gekregen van de arts of ik niet minder wilde controleren. Ik heb vol gehouden dat ik 1 maal per jaar wilde. Nu (16 jaar na de vorige operaties) moest ik na mijn APK checkup (zo noem ik de gastro/coloscopie combinatie) wachten op de arts. "U heeft het denk ik al gemerkt: er is maagkanker gevonden." was het bericht. Kan er ook nog wel bij: sinds september uitgevallen met burnout achtige klachten. En nu dit. De grond leek even weg te vallen. December 2019 is minder een feestmaand dan anders. Veel onderzoeken achter elkaar en wachten op resultaten.

2020 gaat voor mij starten met behandelingen. 

In 2024 is er galweg kanker vastgesteld.