Laatste bestralingsdag gevierd vandaag!

Vandaag heb ik mijn laatste bestraling gehad van de 23 die ik zou krijgen. Woensdag was mijn laatste chemo, dus volgende week een rustigere week, niet iedere dag ziekenhuis. Alleen dinsdag heb ik n0g een gesprek met de arts en de fysio therapeut. Dan gaan we kijken hoeveel conditie ik ben kwijt geraakt tijdens dit traject. 

Het schijnt wel zo te zijn dat de bestraling nog een aantal dagen doorwerkt, dus ik zit nog niet helemaal op het diepste punt. Dat zou na ongeveer 7 tot 10 dagen na de laatste bestraling zijn.

Vandaag met zijn drieën bij "Eeht" (een lokale lunchroom waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt) genoten van een gebakje/worstenbroodje en wat te drinken om het einde van dit eerste stuk van de behandeling te vieren (en er te voet heen gegaan). 
Na afloop dacht ik nog "even" door het centrum te lopen, bij wat winkels langs. Dat was iets te enthousiast. Aan het einde werd ik wat misselijk en toen ik uiteindelijk thuis kwam, ben ik na het eten maar een paar uur op bed gaan liggen. 

Vanavond nog maar proberen of ik de rest van de oefeningen kan doen. Beweging heb ik in elk geval gehad vandaag. 

1 reactie

Heerlijk lekker genieten van de rust. Nu hopen dat het gedaan heeft wat het moet doen.

Bestraling werkt 6 tot 8 weken na werd mij verteld. Ik ben bestraald voor pijn bestrijding misschien is dat anders.

Sterkte 

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 28/02/2020 - 20:32