Kanker.nl bestaat 10 jaar en grijpt de gelegenheid aan om vooruit te kijken naar de komende 10 jaar. Want we willen ook in de toekomst houvast blijven bieden aan mensen die te maken krijgen met kanker.

Het aantal mensen met kanker blijft groeien, terwijl de zorg krimpt. Dit betekent dat de patiënt meer zelf moet gaan doen. Ook onderlinge steun zal belangrijker worden. Maar hoe? Wat heb je nodig om zelfredzaam te zijn? In dit jubileumjaar gaan we op zoek naar oplossingen, door met veel mensen in gesprek te gaan.

Grafiek

 

10 bijeenkomsten in het hele land

Tijdens bijeenkomsten verspreid over het land onderzoeken we welke hulp mensen elkaar kunnen bieden en hoe we dit kunnen organiseren. Wat kunnen vrienden en buren betekenen? Welke tips hebben lotgenoten? Waar vind je praktische hulp? Hoe schakel je een netwerk in?
 

Meld je aan voor een bijeenkomst

 

Ervaringen van deelnemers

Ervaring Ingeborg          Ervaring Zweef

De jubileumkoffer

Er reist een speciale jubileumkoffer met ons mee. In deze koffer verzamelen we alle ideeën. Jouw ideeën! Op 15 juni overhandigen we deze koffer aan belangrijke vertegenwoordigers van de overheid en zorg. Zo weten zij wat er speelt bij de mensen om wie het gaat en kan kanker.nl samen met hen aan de slag!

Koffer

 

Kom en denk mee!

In maart, april en mei zijn we te gast in IPSO centra. Kom ook. Kom vertellen over de hulp die je nodig had, maar niet kon vinden. Over dingen die je eerder had willen weten en die je nu wilt delen met anderen. Jouw ervaringen zijn waardevol voor toekomstige patiënten! Want als (ex-)patiënt, naaste, nabestaande of zorgverlener heb je een schat aan kennis en ervaring.

Locaties en data

→ Bekijk de locaties en data

Nog nooit in een IPSO centrum geweest? Loop er sowieso eens binnen. Je treft er lotgenoten en vrijwilligers en ook zijn er vaak leuke activiteiten.

Je bent in het IPSO centrum in gezelschap van mensen uit je eigen regio. Wie weet leg je nog waardevolle contacten voor de toekomst ook! 

Auto

 

Je bent van harte welkom

Meedoen kost je een middag of avond. Voorbereiden hoeft niet en ieders stem is even belangrijk. Je kunt je inschrijven voor een algemene bijeenkomst of voor een thema. Bijvoorbeeld ‘uitbehandeld’ of ‘weer aan het werk na kanker’.
 

Meld je aan voor een bijeenkomst

 

Komen we niet bij jou in de buurt?

Zijn we niet op een locatie bij jou in de omgeving maar wil je toch je suggestie kwijt? Via dit formulier kun je jouw tip met ons delen.