Patiëntenorganisatie Hematon

Deze informatie is gecontroleerd door deskundigen.

Naar colofon
Opslaan

Misschien heb je behoefte aan contact met lotgenoten of ervaringsdeskundigen. Of wil je meer weten over wat er speelt op het gebied van hodgkinlymfoom. Hiervoor kunnen jij en je naasten terecht bij de patiëntenorganisatie voor mensen met bloed- en lymfeklierkanker: Hematon.

Hematon heeft veel kennis en ervaring op het gebied van hodgkinlymfoom. Ze luisteren naar je, kunnen je advies geven en je in contact brengen met lotgenoten. Ze organiseren bijeenkomsten en er is nauw contact met de vereniging van hematologen: de Nederlandse Vereniging voor Hematologie. 

Hematon komt op voor de belangen van mensen met bloedkanker en lymfeklierkanker. De organisatie zorgt er samen met andere kankerpatiëntenorganisaties voor dat artsen en de overheid weten wat belangrijk is voor mensen met kanker. 

Hematon wil graag meer genezing van deze ziektes én dat patiënten en ex-patiënten een betere kwaliteit van leven hebben. 

Meer weten? 

Op hematon.nl lees je uitgebreide informatie over hodgkinlymfoom. Wil je graag telefonisch in gesprek met patiënten en ex-patiënten? Bel op werkdagen naar 030 – 760 34 60.

Colofon

Met medewerking van:

Foto Matthijs Westerman

Dr. Matthijs Westerman

Internist-hematoloog, Noordwest Ziekenhuisgroep, Alkmaar

Logo Hematon

Hematon

Patiëntenorganisatie

Website

illustratie-ervaringsdeskundigen-mensen

Mensen die hodgkinlymfoom hebben (gehad)

logo nvvh

Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH)

Gemaakt door de redactie van kanker.nl

Laatste update: januari 2024