logo patientplus
Meerdere thema's

Kinderwens keuzehulp: schildklierkanker

Word je binnenkort behandeld voor schildklierkanker en wil je (misschien) nog kinderen? Deze keuzehulp geeft je inzicht in de voor- en nadelen van verschillende behandelmethoden.

T.w.v. € 20,00 (uitleg over saldo)

Saldo aanvragen

Beschrijving

Tip: Je schaft deze keuzehulp nu gratis aan via de knop Tegoed activeren onderaan deze pagina.

Voor wie is de app?
Voor vrouwen met schildklierkanker die misschien nog kinderen willen en binnenkort een behandeling krijgen.

Wat is het doel van de app?
Een kankerbehandeling kiezen als je nog kinderen wilt is niet altijd makkelijk. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden. Wat voor jou de beste keuze is, hangt van verschillende dingen af. Hoe gezond je verder bent, of je al eerdere behandelingen hebt gehad en natuurlijk: wat is voor jou belangrijk? Deze keuzehulp helpt je nadenken over welke behandeling je wilt. Zo kan je je beter voorbereiden op het gesprek met je zorgverlener.

Hoe werkt de app?

 • De keuzehulp is het makkelijkst in te vullen op een computer, laptop of tablet.
 • In de keuzehulp doorloop je vijf stappen.
  • Stap 1. Informatie: hier krijg je informatie over de gevolgen van jouw behandeling voor het kunnen krijgen van kinderen.
  • Stap 2. Vergelijking: hier kun je de verschillende behandelingen vergelijken. Per behandeling zie je de voor- en nadelen, hoe goed de behandeling helpt en de risico’s.
  • Stap 3. Test je kennis: met een aantal vragen kun je controleren of je de informatie hebt begrepen.
  • Stap 4. Jouw voorkeur: dit onderdeel bevat vragen die helpen om te bepalen wat voor jou belangrijk is en welke behandeling het best bij je past.
  • Stap 5. Afsluiting: hier kun je aangeven wat je van de keuzehulp vindt. Ook vind je hier de bronnen die zijn gebruikt voor de informatie in de keuzehulp en meer informatie over de totstandkoming.
 • Op elke pagina kun je aantekeningen maken en bewaren, door te klikken op ‘Aantekeningen’ onderaan een pagina. Deze worden bewaard in je samenvatting.
 • Na het invullen kun je de samenvatting printen of bewaren.
 • Bespreek de samenvatting met je zorgverlener of naasten, als je dat prettig vindt.

Ontwikkelaar(s)
PatientPlus. Deze keuzehulp is gebaseerd op wetenschappelijke richtlijnen die zijn goedgekeurd door zorgverleners en andere deskundigen. De inhoud van de keuzehulp is gecontroleerd door onafhankelijke deskundigen.

Deze keuzehulp kost normaal €20,00. Door je tegoed te activeren krijg je 'm nu gratis. Klik op de knop Tegoed activeren voor een korte uitleg. Daarna kun je het tegoed direct gebruiken.