Steeds blaas ontsteking

Openbaar gesprek
3 oktober 2017 om 06.52,
gewijzigd 4 oktober 2017 om 19.39
1782 x gelezen
Hallo iedereen.
ik heb blaas kanker,maar het grootste probleem voor mij is dat ik steeds terugkerende blaasontstekingen heb soms wel 3x in 2 maanden en van de antibiotica word ik steeds zieker.
ik moet de 12 weer een scopy om te zien hoe de blaaswand eruit ziet van binnen en of ik nog steeds schoon ben,ik heb met uroloog besproken dat ik blaas spoeling wil heeft iemand hetzelfde probleem met terug kerende blaasontsteking en wat hier aan kunnen doen zonder steeds die nare antibiotica.

gr Rina.

4 reacties

Hallo Rina,

Helaas ben ik niet vakkundig op het gebied van blaasontstekingen, of blaaskanker.
Misschin kun je je vraag bij dokter Schotman neerleggen. Zie deze link: https://www.kanker.nl/discussiegroepen/43-blaaskanker-en-nierkanker/238…

Zij zal je waarschijnlijk naar je eigen uroloog terugverwijzen voor specifiek op jou gericht advies, maar misschien kan zij je in algemene termen er wel meer over vertellen.
Misschien heb je haar hoekje inmiddels zelf al ontdekt, In dat geval hoop ik, dat je snel meer zult horen.
Laatst bewerkt: 04/10/2017 - 19:39
Dank je wel Mexicano voor je reactie,maar mijn eigen uroloog snapt er ook niets van,maar blaasontstekingen zit bij ons echt in de familie ik heb nog 4 zussen waarvan er 3 ook veel last van hebben.
ook mijn moeder had veel blaasontstekingen,dus echte kwaal bij de vrouwen in onze familie,we doen er alles aan als cranberry's eten en extra vitamine C maar niets werkt.
nu ik ga het zeker weer bespreken met mijn uroloog de 12de als ik voor scopie controle moet,dus nog ff afwachten wat hij raadzaam vind om te ondernemen zodat ik niet steeds aan de antibiotica moet wat me alleen maar ziek maakt.
Laatst bewerkt: 03/10/2017 - 19:35
hallo rina ! in het verleden had ik ook om de haverklap een blaasontsteking en zelfs een paar keer nierbekken ontsteking . ik slik nu al 25 jaar een onderhouds dosering nitrofurantoïne 50 mg dagelijks en ik heb het nooit meer gehad .. ze willen wel vaak dat ik ermee stop om eens te kijken hoe dat gaat maar ik begin er niet meer aan . als het goed gaat gaat het goed !!
Laatst bewerkt: 04/10/2017 - 15:21
O wauw dank voor de tip manon,dat ga ik de 12de meteen bespreken met mijn uroloog nadat ik de scopy heb gehad.
want ik ben zo klaar met al die blaas ontstekingen en de zware antibiotica kuren want dit kan niet goed zijn voor het lichaam waar we zuinig op moeten zijn.
nu idd als het werkt gewoon er mee doorgaan hoor Manon dat zou ik ook gedaan hebben want je zit niet meer te wachten op die andere ellende toch.

vr gr Rina.
Laatst bewerkt: 04/10/2017 - 19:39