Levenmetkanker

LMK header
De nieuwste Jij over voeding en aanvullende zorg
>> Lees de nieuwste Jij over voeding en aanvullende zorg
Button abonneren op Jij

Levenmetkanker behartigt de belangen van mensen geraakt door kanker. We willen hun en jouw stem laten horen. Als belangenbehartiger willen we jouw positie als (ex-)kankerpatiënt verstevigen zodat jij de juiste zorg krijgt en een goede kwaliteit van leven hebt. Lees meer over onze missie onder Onze campagnes

Wij zijn een samenwerkingsverband van 21 kankerpatiëntenorganisaties. Deze organisaties zijn bronnen van ervaringskennis en kunnen je helpen te (leren) leven met kanker.

Bestel folders kankerpatiëntenorganisaties

Reflecteren op goede oncologische zorg. De lijsten voorbij.

Hoe kunnen zorgverleners samen met  patiënten reflecteren op de kwaliteit van de kankerzorg en deze verbeteren? Dat is de centrale vraag van de conferentie "Leren reflecteren op goede oncologische zorg samen met de patiënt. De lijsten voorbij " op donderdag 26 november onder leiding van topsprekers. >> Lees verder..

Betere voorlichting rond complementaire zorg

Hoe kunnen we de ondersteuning en voorlichting rond het gebruik van complementaire zorg bij kanker verbeteren?

>> Vul hier de vragenlijst in...

Wie wil meewerken aan het boek over best practices 2015?

Word als belangenbehartiger, zorgverlener of zorgverzekeraar co-auteur van het boek over best practices in de oncologische zorg 2015. En vertel waarom jij, eventueel samen met anderen, vanuit patiëntenperspectief de kankerzorg hebt verbeterd. We verspreiden het boek onder ziekenhuizen in Nederland.
Je kunt als team of individuele zorgverlener je best practice indienen via onderstaande link. De organisatie selecteert de beste inzendingen en neemt contact op met de inzender voor een interview en foto.
>> Lever hier je best practice in...
>> Lees meer...