Levenmetkanker

LMK header
Jij - Cover 2015-5
Geneesmiddelen, JIj, december 2015 (5)

Levenmetkanker behartigt de belangen van mensen geraakt door kanker. We willen hun en jouw stem laten horen. Als belangenbehartiger willen we jouw positie als (ex-)kankerpatiënt verstevigen zodat jij de juiste zorg krijgt en een goede kwaliteit van leven hebt. Lees meer over onze missie onder Onze campagnes

Wij zijn een samenwerkingsverband van 21 kankerpatiëntenorganisaties. Deze organisaties zijn bronnen van ervaringskennis en kunnen je helpen te (leren) leven met kanker.

Bestel folders kankerpatiëntenorganisaties

Meldpunt levensverzekeringen

Levenmetkanker wil dat ook (ex-)kankerpatiënten zich goed kunnen verzekeren. Daarvoor hebben we jouw stem nodig. Ga naar ons meldpunt als je recent geweigerd bent voor een (levens)verzekering of als je een forse premieverhoging moet betalen. We gebruiken de gegevens om in gesprek te gaan met medische adviseurs en verzekeringsmaatschappijen.

Overlijdensrisicoverzekering Op Maat

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten als je kanker hebt gehad is lastig. Veel verzekeraars accepteren je niet als klant, of alleen tegen een veel hogere premie. Volgens Levenmetkanker en Independer kan dat anders. Daarom is de Overlijdensrisicoverzekering Op Maat ontwikkeld. Met deze route kunnen ook mensen die kanker hebben gehad, een goede overlijdensrisicoverzekering afsluiten.