Al weer een jaar voorbij!!

Al weer een jaar voorbij. 2016 word weer afgesloten met hoogte en diepte punten.Een jaar waar we ons doorheen hebben gevochten maar waar ook plaats was voor een stukje geluk. Bij de toppers zong Lee Towers “you never walk alone” een lied wat nog meer inhoud heeft gekregen want je loopt inderdaad nooit alleen.Liedjes met een emotionele lading. Vaak verander ik van zender, maar momenteel doet het me goed als ik “geen cent te makken” hoor. Ik betrap me erop dat ik dan moet glimlachen.Want deze periode was voor onze Djoey HET hoogtepunt van het jaar. VUURWERK!!! Daar wilde hij wel extra voor werken, daar kwam hij graag zijn bed voor uit.Zodra het mocht (toen hij nog klein was) stond hij met een rugzak vol vuurwerk op straat. Hij presteerde het zelfs om een schuur af te branden door vuurwerk in de dakgoot te gooien. Schuld of geen schuld, er was altijd wel gedoe rondom oudjaar, en ik was altijd blij als iedereen z’n vingers en zijn ogen nog had.De laatste jaren ging het met groter geschut de lucht in, zo ook vorig jaar toen we met zijn vrienden een deel van zijn as de lucht in het geschoten op illegaal vuurwerk. Alweer een jaar geleden. Dit jaar hebben we een lampion gedoneerd voor het kankerfonds, ook zo gaat zijn naam de lucht in en kunnen we een steentje bijdrage bij andermans ellende.
Vandaag las ik dat zijn vriend 22 jaar is geworden, zijn vriend Danny waarmee hij alles gedaan heeft wat god verboden heeft. Het was tot een paar jaar terug een spannend stel, er kwam altijd wel iets van. 22 jaar, hij heeft onze Djoey ingehaald. Het had nooit mogen gebeuren.
We gaan een nieuw jaar tegemoet, hopelijk een rustig jaar.Ik wens alle lezers van dit blog een mooi en vooral gezond en krachtig 2017. Dat al jullie wensen mogen uitkomen, en dat er middelen komen om deze k.t ziekte te kunnen overwinnen.



2 reacties

Ook wij hebben een ballon gedoneerd voor onze Irene, ik vind het een mooie actie.
Raar idee he dat het leven van vrienden en vriendinnen van onze kinderen gewoon doorgaan. Wij hadden vanavond een vriendin 
Van Irene op bezoek. En ja dat is fijn om weer eens met haar te kletsen, ze kwam als klein kind hieral over de vloer.
Maar ik vind het ook zo confronterend😓😓 en ja wat jij zegt is waar, het had gewoon nooit mogen gebeuren. Jullie zoon niet,onze dochter niet, bij geen een kind. 
Ik wens jou en je gezin een goed en vooral gezond 2017. Een jaar met hopelijk minder tranen en veel mooi herinneringen.
Vergeten doen we ze nooit, ze blijven altijd deel uit maken van ons leven.
😚😚
Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28
Heel mooi, ik wens u nog steeds veel sterkte. Ik zie de dagen soms nog voor me, dat we jullie tegen kwamen in t ziekenhuis. Lekker babbelen met elkaar. En nu djoey er niet meer is en ik weer gezond bent. Raar om zulke gedachtes te hebben. Wou dat djoey het ook overwonnen had.!! Ik ben er voor jullie.💋
Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28