22 januari 2020: Bingo-avond tbv mijn actiepagina van Alpe d'HuZes

Hoi allemaal,

Wat betreft mijn gevoel heb ik eigenlijk al vanaf het 1e moment dat ik te horen kreeg dat ik borstkanker had, gedacht dat ik hier goed doorheen zou komen. Zelfs ook toen ik na een paar weken te horen kreeg dat ik één bewezen uitzaaiing onder op mijn rug had. Mijn oncoloog zei toen (mei 2015) : gelukkig zijn de inzichten veranderd de laatste jaren. Een beperkte uitzaaiing op afstand is minder gunstig voor de prognose, maar je hebt nog steeds een hele reëele kans om beter te worden.

Het is nu 23 december 2019. Al 4 jaar verder na mijn laatste bestraling onder op mijn rug. Ik sta nog goed onder controle. Elke 3 maanden wordt mijn bloed gecontroleerd. En elk jaar krijg ik een PET-ct scan. En uit alles blijkt tot nu toe dat de ziekte weg lijkt te zijn. Hierdoor groeit ook verstandelijk gezien steeds meer het vertrouwen dat het goed mag blijven gaan. Mijn oncoloog zegt: de eerste 3 jaar na diagnose is de kans op terugkeer van de ziekte het grootst. Daarna wordt met elk jaar dat verstrijkt, de kans kleiner dat de ziekte terug kan keren.

Zo dankbaar ben ik dat er al zoveel onderzoek gedaan is. Maar nog steeds gaan best veel mensen dood ten gevolge van kanker. Heel veel onderzoek blijft dus nodig. Deze kosten hartstikke veel geld. Maar leveren dus ook heel veel op. Er zijn nu al zoveel meer behandelingen mogelijk als men de diagnose krijgt dat men niet meer beter kan worden. Als men dan het geluk heeft dat deze behandelingen aanslaan, levert dat vaak veel bonustijd op.

4 juni 2020 is het 5 jaar geleden dat team lekker belangrijk mij de berg mee opgenomen heeft. Ik heb daar toen een blog over geschreven. Dat was een week met veel bijzondere gebeurtenissen, waar ik nog steeds met veel liefde en dankbaarheid aan terug denk.Toevallig dus dat het in 2015 ook op 4 juni was. Mijn doel is om volgend jaar op eigen kracht lopende de top van "onze berg" te bereiken. Een hele uitdaging voor mij.

Het zal zoveel moeilijker en zwaarder zijn dan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes. Door spontane giften van allerlei hoeken heb ik nu al € 1027.60 op mijn actiepagina staan. Hier zijn ook spontane giften bij geschonken door lotgenoten hier op kanker.nl. Super bedankt hiervoor. Het geweldige van Alpe d'HuZes is dat 100% van alle donaties gegarandeerd naar onderzoek gaat.

22 januari 2020 organiseer ik een bingo-avond hier in Wintelre. Wintelre ligt naast Eindhoven airport. Noord-Brabant dus. Graag doe ik dat hier met jullie allemaal delen. Veel lotgenoten hier op kanker.nl wonen in Noord-Brabant. Zou fantastisch zijn als een aantal van jullie op mijn bingo-avond zouden willen komen.

Ik ben al hard bezig om alle prijzen voor de bingo gedoneerd te krijgen. Zodat de hele opbrengst van de kaartverkoop naar mijn actiepagina gaat.

Voor de zaal hoef ik geen huur te betalen. Ik heb al 2 mooie mensen die de ballenmolen gaan draaien.Een geweldige unieke hoofdprijs ter waarde van € 350.- heb ik al gedoneerd gekregen. En al een aantal kleinere prijzen. Als iemand mij daar verder bij kan helpen, ontvang ik graag een persoonlijk berichtje hierover.

Ik hoop dat het jou lukt om naar mijn bingo-avond te komen op 22 januari aanstaande. Stuur je mij een berichtje als je komt? Zodat ik ongeveer weet hoeveel stoelen en tafels ik klaar moet laten zetten.

Verder wens ik iedereen hele fijne, warme feestdagen toe. Hopelijk dat 2020 weer een mooi jaar mag worden met fijne dierbare momenten, vreugde en geluk.

Liefs Dasje.

6 reacties

--

Hoi Hoi,

Mooi dat je j e daarvoor zo inzet.

Je weet het, ik kan helaas niet komen.

Veel succes en hou ons op de hoogte.

Groetjes  Hans

Laatst bewerkt: 24/12/2019 - 08:41

Dappere Dasje,

Wat een inzet voor Alpe d'Huzès. Geweldig! 't Is dat Wintelre een beetje ver is, anders ging ik fanatiek zitten bingoën. 
Ik wens je een mooie avond en een grote opbrengst.

En voor jou en je gezin een vredig en fijn kerstfeest.

Liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 24/12/2019 - 10:11

Wat fijn dat het al meer dan 4 jaar goed gaat. En de berg op gaat je lukken. 

Geweldig dat je je zo inzet en fanatiek bent voor het werven van prijzen voor de grote Bingo op 22 januari.  Ik had daar zeker heen gegaan als ik in  de buurt woonde.

Ik ben ook trots op jou voor wat jij doet voor lotgenoten.

Liefs Alice ❤😘

Laatst bewerkt: 25/12/2019 - 09:50

Lieve Dasje, 

Geweldig dat het zo goed met je gaat en dat je scans al jaren goed zijn! 

Ook super dat je je inzet voor lotgenoten door geld op te halen voor onderzoek en de Alpe d’Huez te beklimmen. Heel knap en mooi. Ik heb al via iemand anders gedoneerd, anders had ik jou graag gesteund, maar je komt er wel! 

succes en hele fijne dagen gewenst! 

Liefs, Jessica

Laatst bewerkt: 25/12/2019 - 10:31

Wat ben je toch een topper! Een mooie actie, waarvan ik hoop dat deze je verrast hoe mooi het resultaat zal zijn. Een heel gezellige Bingo gewenst maar vooral veel succes in de voorbereiding voor de Alp! liefs 

Laatst bewerkt: 07/01/2020 - 15:01