Nooit meer niet ziek

De griep heeft erin gehakt. Compleet geveld, in twintig jaar niet zo ziek geweest. Nu ben ik langzaam aan het opkrabbelen. Dat is heel fijn. Toch is ook beter worden anders dan vroeger. Want als de griep over is, ben ik nog steeds ziek.

Nooit meer niet ziek. Ai, het doet weer even pijn. Ik laat het maar gebeuren, dat werkt meestal het beste. Daarom plaats ik vandaag een verdrietig versje.
Maar wel met de intentie om daarna weer iets goeds van deze dag te gaan maken. Want ik voel me toch wat beter dan gisteren!


 

​Eén dag

Ik zou zo graag nog eens één dag
niet ziek willen wezen
’s Morgens gewoon opstaan
gewoon naar mijn werk gaan
’s Avonds moe maar voldaan
geconcentreerd een boek kunnen lezen
daarna gewoon naar bed toe gaan

Misschien is niet de ergste pijn
dat ik niet beter worden mag
maar dat ik nooit, nooit meer één dag
niet ziek zal zijn

 



Liefs en sterkte voor jullie allen,

Hanneke
 

 

Dit gedichtje komt van mijn website:
https://jmu120.wixsite.com/hannekemulder

17 reacties

Wat ben ik blij dat je dit met ons blijft delen Hanneke,
al het goede toegewenst. Je krijgt er van mij weer een hartje bij!
H.gr. Marenov (Johan)

Laatst bewerkt: 10/03/2019 - 15:03

Dank je, lieve Jolanda.
Ja, voor jou geldt die harde waarheid helaas ook.
Ik wens jou ook veel sterkte
Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 10/03/2019 - 21:04

Ik had gereageerd, maar kennelijk iets niet goed gedaan...het staat hier niet. 

Mooi,raak gedicht weer! Dank je wel 

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 00:46

Jij ook bedankt Frieda, lief van je. Helaas ben jij ook 'van de club' van palliatieven. We zijn hier met velen, en hoe rot dat ook is, we kunnen elkaar gelukkig ook steunen.
Liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 12:44

Klopt wat je schrijft. Alleen ik roep altijd ben nooit ziek. Ook al vielen ze met bosjes met de griep, Ik bleef overeind. Zo gezond als een vis😉😂

Liefs Alice❤😘

Laatst bewerkt: 11/03/2019 - 06:58

Het eerste gedicht wat ik van je lees en zo zeg die is raak. Zo mooi en zo waar . Ik ben ook aan het opkrabbelen van een zware verkoudheid, griepje maar inderdaad beter wordt ik niet En wat zou ik zomaar eens 1 dag weer even onbezorgd gezond willen zijn , zoals wij allemaal hier.

Liefs, desi

Laatst bewerkt: 12/03/2019 - 18:14

Dank je wel voor je lieve bericht Desi. Ik heb ook in jouw biografie en blog gekeken. Enorm heftig wat je meemaakt! Zo verdrietig dat je ook 'nooit meer niet ziek' bent. Het is eigenlijk niet te doen, en toch doen we het.

Zoals je gezien hebt, was ik erg onder de indruk van jouw bericht aan Paul. Gelukkig lees ik dat je ook lieve mensen om je heen hebt en blij bent met de contacten op deze website. Dat ben ik ook!

Wens je heel erg veel sterkte, liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 12/03/2019 - 18:48

Ach lieverd ik wou dat dat kon dat je , al was het maar een dag niet ziek voelde ,en je kon doen wat jij wilde dat snap ik zo goed ,ik zou zelfs van jullie allemaal hier die rotziekte voorgoed weg willen nemen ,maar ik ben maar een heel gewoon mens die dit alles niet kan behalve je via deze weg een super dikke knuffel geven .

Liefs hes😘

Laatst bewerkt: 13/08/2021 - 22:38

Wat ontzettend lief van jou, Hes. Weet dat jouw berichtjes heel veel goed doen. Wat zal jouw man ook een steun aan jou hebben.

Toen ik dit schreef was ik al een tijd ziek, maar voelde er nog weinig van. Het was meer dat altijd aanwezige besef. Nu voel ik er wel meer van, maar heb gelukkig ook nog echt goede dagen.

Laatst bewerkt: 14/08/2021 - 12:37

Dan wens ik je dat je nog de nodige goede dagen hebt ,ja meissie het blijft een rotziekte ,dat hoop ik van harte hij zegt van wel maar ik weet niet altijd of ik het goed doe maar ik doe mijn uiterste best .

Liefs hes🌻🍀🤗

Laatst bewerkt: 15/08/2021 - 10:04