herhaling in mijn hoofd

In november 2020 hoefde ik voor de laatste keer voor controle naar de Poli en was mijn collega juist voor onderzoek in het ziekenhuis. Alles is weer aangestipt in mijn geheugen maar is ook een waas waardoor mijn brein dit niet naast zich neer kan leggen. Deze week ben ik begonnen met teruglezen hoe het UWV mij toen behandelde en ik snap mijn totale verwarring van toen des te beter. Ik heb hun benaderd omdat ik wil weten of deze mensen er nog steeds werken, voor alle duidelijkheid, Dhr I. Sevinc heeft mij betergemeld omdat ik maar maximaal 13 weken ziek mocht zijn in de ziektewet, Zeker niet omdat het goed met mij ging, NIET TE GELOVEN!!! 

Tevens heeft zijn secretaresse mij ZO ONGELOFELIJK Walgelijk behandeld want ze zijn niet verplicht om in te gaan op mijn verzoek voor een ander tijdstip en ik moet maar wat regelen, ookal heb ik aangegeven dat ik dit weet juist omdat ik al maanden op lieve mensen steun en dus weet wanneer dat niet kan.

Ik wilde de documenten toevoegen maar dat lukt mij niet.

1 reactie

Hoewel moeilijk te lezen of te begrijpen wat er precies is gebeurd hoop ik dat je of een rechtsbijstand verzekering hebt of op zoek gaat naar een advocaat of iemand die goed bekend is met recht of een no cure no pay advocaat.

Sterkte

Laatst bewerkt: 01/05/2021 - 09:18