Deelnemersbijeenkomst Kanker.nl 27 september in Utrecht

Openbaar gesprek
11 september 2017 om 16.14,
gewijzigd 21 september 2017 om 17.58
5 x gelezen
Heb je de oproep voor de deelnemersbijeenkomst van Kanker.nl op 27 september in Utrecht al gezien? Het volledige programma van de middag en andere praktische informatie vind je op www.kanker.nl/deelnemersbijeenkomst. Het is je kans om mensen te ontmoeten die je anders alleen maar via de computer kunt leren kennen. De moderatoren van de discussiegroep Multipel Myeloom en de Ziekte van Waldenström zijn ook aanwezig.
In het programma is veel ruimte voor onderling contact. Na een heerlijke uitgebreide lunch spreekt Marlies Peters over "Vermoeidheid bij kanker, welke factoren spelen een rol?"
Zie verder de eerdere discussie DEELNEMERSDAG.

2 reacties

hallo ik ga ook,lijkt me leerzaam en hoe andere deelnemers de ziekte ervaren,mijn ongeving snapt er niets van omdat ze zeggen je ziet er goed uit,dan zal het wel meevallen!

heb kanker ja! geen gruep!

alleen het woord kanker vinden de meesten al eng,is een soort taboe

hoop dat het ondanks alles toch een fijne dag wordt!
Laatst bewerkt: 21/09/2017 - 17:58
Je ziet er goed uit, dan zal het wel meevallen is een herkenbare reactie. Natuurlijk fijn als je er goed uitziet. Maar je voelt je niet serieus genomen door zo'n reactie. Waaschijnlijk zul je tijdens de deelnemersdag merken dat velen van ons dit soort reacties herkennen. Soling
Laatst bewerkt: 21/09/2017 - 17:58