Somberheid

somberheid
logo therapieland somberheid
Wat je kunt doen om somberheidsklachten te verminderen.
Prijs
€ 24,95

Tip: Je schaft deze app nu gratis aan via de knop Tegoed activeren onderaan deze pagina.

Voor wie is de app?
Dit programma is ontwikkeld voor volwassenen met somberheidsklachten. Het programma is bedoeld voor lichte tot matige problematiek en kan ook preventief ingezet worden.

Wat is het doel van de app?
In dit programma kom je meer te weten over somberheid en wat je kan doen om somberheidsklachten te verminderen.

Hoe werkt de app?
Het programma start met psycho-educatie over somberheid. Daarnaast kan iemand een vragenlijst invullen om de mate van eigen somberheidsklachten te onderzoeken. In de tweede sessie wordt de somberheid van de cliënt zelf verder in kaart gebracht. De twee daaropvolgende sessies bestaan voornamelijk uit cognitief gedragstherapeutische interventies.
Er is aandacht voor activatie, leefstijl en cognitieve herstructurering. In de vijfde sessie is er ruimte voor acceptatie. In de laatste sessie vullen de cliënten opnieuw de vragenlijst in en wordt er stilgestaan bij een eventuele terugval. Gedurende het programma wordt er stilgestaan bij de persoonlijke doelen van de cliënt.

Ontwikkelaar(s)
Therapieland

Voorbeeld
Voorbeeldweergave uit de app

Deze app kost normaal €24,95. Door je tegoed te activeren krijg je 'm nu gratis. Klik op de knop Tegoed activeren voor een korte uitleg. Daarna kun je het tegoed direct gebruiken. 

Evaluatie

  • Gebruikersvriendelijkheid: Goed
  • Betrouwbaarheid: Goed
  • Onderbouwing: Goed
  • Privacy: Goed

Pluspunten+

  • Je kunt in het programma zelf kiezen of je het videomateriaal door een man of een vrouw wilt laten vertellen.
  • Er wordt veel gebruik gemaakt van ondersteunend videomateriaal. Indien je dit niet kunt bekijken of luisteren dan staat de uitgewerkte tekst bij de video vermeld.
  • Je kunt zelf kiezen in welke volgorde je de thema's doorloopt.

Minpunten-

  • Sommige dingen kunnen lastig zijn om in te vullen als je je hier somber over voelt. Het is dan fijner om de invulopdrachten met iemand te bespreken.

Datum beoordeling
6 mei 2023

Een product van
Vragen over dit product?

Voor vragen over deze app kun je van maandag t/m vrijdag 9u-17u contact opnemen met  de beheerder Therapieland via 020 7712848 en info@therapieland.nl.

Prijs
€ 24,95