Lieve kaarten

Sneeuwbaleffect werkt

Goedemorgen allemaal, hoop dat jullie gezond zijn🍀
Heb beter nieuws☺️
Ik ga vooruit gelukkig. Het verblijfdrain in rechter long is eruit gehaald op dinsdag 23 maart.
Bleek dat ik een flinke bacterie in het longvocht had en krijg zes weken antibiotica, een krachtige soort Clindamycine....ook aan deze moest ik flink wennen, braken, diarree en misselijk, daarbij kreeg ik medicijnen om dat tegen te gaan. 
Ik kan nu zelf geen vocht meer aftappen, ik ben niet extra benauwd merk ik.
Wat ik doe is managen dat ik niet kortademig word, dus niet te hard te veel, rustig en geduldig de dingen doen die ik kan.
Verder loop ik elke dag rondjes in mijn tuin en bouw het aantal stappen achter elkaar op...met spierversterkende oefeningen en goed eten krijg ik meer energie.
De actie van Ellen om mij een opkikker te sturen is een grote sneeuwbal geworden.😊
Ik ben letterlijk bedolven onder de kaarten.
Dit is heel fijn maar ook erg confronterend dat ik echt ziek ben.
Iedere keer als ik ze openmaak huil ik van verdriet en ook geluk. Wendy de Boer van KLM  heeft een actie op Facebook gezet. Ik krijg nu heel veel kaarten van ex-collega’s KLM, zo lief, zo mooi. Zo lees ik hoe het was om met mij te vliegen of  heel lief:  ik denk aan je, of mijn kind heeft een blauw hart voor je getekend💙
Bizar dus, ik heb nog nooit zoveel kaarten gekregen, meer dan met ons huwelijk, geboorte van de kinderen of verjaardag.
We leggen ze in stapels van binnenkomst neer om te "ontcoronaen" we laten ze wachten totdat het veilig is, best bizar....
Jaap is en blijft mijn rots  en maatje, zorgt enorm goed voor me, doet nog steeds de boodschappen bij de lokale ondernemers; Beerse, Patrick van Wonderen, Drieluik en Wokke, en als het niet anders kan bij de appie, alleen als het veilig is. Ik kan enorm genieten van vers brood, visje, lekker fruit en vers gesneden rosbief...ben nog nooit zo mindfull geweest.
Want ja voor nu blijft het 🦠 de grootste dreiging.
Ik ben ook sinds 14 maart in isolement, is ok hoor. 
Dus voor jullie dank voor alle lieve kaarten ook van het VrouwenNetwerkBergen, jullie ouders, vrienden, vriendinnen... ik voel me omhuld met liefde en dat geeft me moed en kracht.
Dikke 💋 

2 reacties

Even in de magnetron leggen of op de verwarming. Een graad of 40 is genoeg om een eventueel virus te doden.

Laatst bewerkt: 05/04/2020 - 12:11

Lieve Annelies,

Fijn dat het zonder de drain redelijk goed met je gaat. Die kaarten confronterend dat snap ik helemaal. Maar ook is het fijn dat zoveel mensen je een hart onder de riem willen steken. Vooral nu in deze rare wereld waar we in leven.

Bewegen en opbouwen van conditie is zo belangrijk. Wat goed van je om het rustig aan stapje voor stapje te doen.

Heel veel sterkte en een fijne dag.

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 09/04/2020 - 06:36