Werken

Twee weken zijn er alweer voorbij. Begonnen met therapeutisch werken. 2 uur per dag. Ik zag er tegenop. En de eerste dagen vielen zeker niet mee. Maar het is ook wel fijn om weer een zeker ritme te krijgen. Veel doen mag ik niet. Ik ben boventallig. Een beetje kletsen met collega's. En natuurlijk met "mijn" kindertjes. Ze zijn blij mij te zien een omgekeerd zeker ook. Maar ook oud er weer de stress van onderbezetting. En ik moet echt oppassen dat ik me daarin niet laat meeslepen. Volgende week ga ik 4 uur aan de slag. Ik hoop dat het niet teveel is. We zullen zien.

In elk geval heb ik voor mezelf nu al de knop doorgehakt dat ik straks minder uren ga werken. Ik kan het me veroorloven dus waarom niet. Ik moetaan mezelf denken. Dat is het belangrijkste. En de grootste les die ik geleerd heb is dat je leven uit meer bestaat dan alleen maar werken.

GENIETEN!!!!!!

2 reacties

Heel wijs besluit om minder te gaan werken zeker als je boventallig bent. Ik hoop dat je er toch een financiële vergoeding voor in de wacht kunt slepen. En dan ga je lekker wat voor jezelf doen die vrije uurtjes, heb je verdiend.

Laatst bewerkt: 02/09/2022 - 20:42

Lieve Susan 

Goed van je om minder te gaan werken je hebt zoveel meegemaakt in zon korte tijd dat tijd voor jouzelf echt wenselijk is .

100 % eens er is meer in het leven dan werk .

Dikke knuff hes😘🌻🍀

Laatst bewerkt: 04/09/2022 - 16:35