Zaterdag 30 oktober 2021 -Hondenweer-

(foto: op bezoek bij Henk W.)

Wat een hondenweer vanmorgen om de wei in te gaan maar topsporters geven niet op! Het kwam met bakken naar beneden en het was nu niet echt een dag om de punten/slagen te gaan tellen op de baan.  Toch 2 ballen foetsie op 9 holes. Er zijn ergere dingen! De taxiservice van MV was vandaag fantastisch.

Na de lunch naar Henk W geweest met z'n 3-en. Een wens die bij mij al jaren bestondal en vandaag kwam het er toch eindelijk van. Ook enige schaamte bij mij daar dit zo lang heeft moeten duren om iemand die 6-7 jaar geleden eenzijdig verlamd is geraakt nu pas op te zoeken. Foei!
Henk had vandaag in z'n rolstoel  wel een beetje pech want hij had een lekke band. De dienstdoende verpleegkundige belde even de servicelijn en binnen 20 minuten stond de reparateur voor de deur. Volgens mij moet je op de ANWB langer wachten met een lekke band. Na een uurtje met enig schuldgevoel  weer naar huis zonder Henk over mijn situatie verteld te hebben. Wat zou hij er aan hebben gehad. Misschien had hij het niet eens begrepen.

In het AD weer de column van Jan Rot gelezen. Onze situaties lijken aardig op elkaar. Zou hem wel eens willen spreken maar ja hoe benader je een BN-er?

Mijn "gouden keeltje" hielt zich weer prima vandaag. Mijn stem was goed, slikken ging prima, biertje smaakte prima  en verder weinig last. Misschien ga ik nog wel op zangles! 🤣

Vergeet de klok niet te verzetten. Welterusten😴

2 reacties

Weet dat jij zelf een belangrijke stem hebt in de prachtige en liefdevolle omgeving / kring waarin jullie je nu liefdevol mogen onderdompelen!

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:43