Superman, super man!

In mijn blog Dubbel Dubbel vanaf gelopen donderdag beschrijf ik de resultaten van een marketingonderzoek naar de meest populaire kaart bij afzenders. Van 1 Hallmarkt kaartje heb ik inmiddels vijf dezelfde exemplaren. Dat prikkelde de afdeling marketing op mijn werk op zeer plezierige wijze, want ik ontving zaterdag een unieke en wel erg persoonlijk gemaakte kaart (foto 1). Super gedaan!

Eerder mocht ik van een van de teamleden een handgeschreven en getekende kaart ontvangen (foto 3). De Bijbeltekst die zij opschreef brengt mij bij een derde "cadeautje" (foto 2) waar ik erg blij mee ben, wat ik kreeg van een overbuurman namens een bijbelstudieclubje gevormd door buurtbewoners.

Het is geschreven en geschilderd door Christa (!) Rosier. Eerst verliest zij haar zoon wanneer hij na vier jaar lijden aan een onbegrepen zeer pijnlijke ziekte sterft op veertienjarige leeftijd. Een paar jaar later krijgt zij zelf borstkanker. Ze overwint de eerste keer, maar na een paar jaar komt het terug. Zes jaar na de eerste diagnose moet zij zich op 50-jarige leeftijd overgeven aan Hem.
De echte Superman.

PS: Het groene superheldenpak met six-pack is niet van mij, het hoofd dat er op geplakt zit echter wel !

1 reactie

Vincent, 
Wat geweldig, ik schreef jou over dat boek van Christa en jij krijgt dit cadeau, als dat niet bijzonder is!!
Een geweldig mooi boek..... Geniet ervan.... het is zo leerzaam en je merkt zo dat alles wat ze schrijft doorleefd is. 

Groetjes. Lineke
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14